marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO 3 motive pentru care Super 8 poate ajunge blockbusterul verii! Trailer oficial!

Va fi Super 8 hitul verii? Aceasta este una dintre intrebarile de pe buzele tuturor celor care asteapta pelicula semnata de J.J. Abrams. Compania “Paramount Pictures” are mare incredere in productie, spunand ca este “blockbusterul verii”.

VIDEO 3 motive pentru care Super 8 poate ajunge blockbusterul verii! Trailer oficial!

Povestea lui “Super 8” a fost initial conceputa ca doua filme separate. Regizorul scenarist a avut ideea copiilor din anii ’70 care fac un film pe pelicula de 8 milimetri si apoi ideea accidentului de tren.

Le-a imbinat si sub stampila lui Spielberg s-a apucat de scenariu, negasind niciun scriitor dispus sa-l scrie.

In urma unei vizionari de 22 de minute au inceput sa apara spoilere si pronosticuri in ceea ce priveste succesul filmului la public. Judecand dupa trailerul fenomenal si dupa reactiile la acesta, se poate prezice ca “Super 8” va avea success garantat.

Bugetul estimat al filmului este de 45 de milioane de dolari. Si da, s-ar putea sa creeze imposibilul si sa aiba incasari de succes fara sa aiba un star pe afis.

Un tata (Kyle Chandler) vrea sa-si trimita fiul (Joel Courtney) intr-o tabara de vara pentru a-l tine departe de prietenii sai obsedati sa faca filme. Actiunea se petrece in vara anului 1979 intr-un orasel din statul Ohio.

Grupul de prieteni merge la o statie de tren pustie pentru a filma o scena din filmul lor cu zombi si asista la un accident. Totul este exploziv la propriu si la figurat, schije zboara in toate directiile, un moment bine realizat si destul de antrenant. Dupa o perioda de timp incep sa se desfasoare evenimente ciudate si inexplicabile. Seriful local incearca sa descopere adevarul, care este mai complicat decat si-ar putea imagina cineva.

Design luminos extravagant, atingerea regizorala fiind existenta in imaginea filmului. Modalitatea de filmare este clasica, aparatul de filmat nu este in miscare constanta asa cum ati vazut in “Star Trek”, ci este tinut pe loc in timpul scenelor de dialog, in stilul anilor 70’-80’.

Regizorul sustine i-a ales pe acesti protagonisti pentru ca i-au amintit de pasiunea sa pentru filme din perioada copilariei, cand se prostea cu un aparat de filmat. Personajele din film sunt usor de indragit de public, ba chiar sunt intr-atat de bine dezvoltate incat se instaureaza nevoia de a sti ca-s in siguranta.

Tensiune, suspans, dramaturgie interesanta, se pare ca are tot ce-i trebuie sa ajunga in topul celor mai bune filme ale anului si din cate se preconizeaza micuta Elle Fanning este pe cale sa devina o noua stea la Hollywood.



Sursa: thefilmstage.com/

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies