marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel a cucerit fara drept de apel box office-ul romanesc. The Last Witch Hunter, cel mai urmarit film in Romania

In weekendul de lansare, Ultimul Vanator de Vrajitoare se situeaza pe primul loc in topul premierelor cinematografice, cu 47.399 de spectatori, si incasari totale de 897.223 lei.

Vin Diesel a cucerit fara drept de apel box office-ul romanesc. The Last Witch Hunter, cel mai urmarit film in Romania

Vin Diesel joaca rolul unui vanator de vrajitoare blestemat sa fie nemuritor si care isi petrece vesnicia ucigand demoni si ducand dorul familiei pierdute. Filmarile au avut loc dupa moartea partenerului sau din "Furios si iute", Paul Walker, iar Diesel s-a regasit in personaj.


Lumea moderna ascunde multe secrete, dar cel mai uluitor este acela ca vrajitoarele traiesc inca printre noi; sunt creaturi vicioase supranaturale care au de gand sa dezlantuie asupra lumii Moartea Neagra, si sa lichideze rasa umana pentru totdeauna.

Armate intregi de vanatori de vrajitoare s-au luptat cu acesti inamici nefiresti timp de secole, printre ei si Kaulder, un razboinic viteaz care, cu multa vreme in urma a casapit-o pe Regina Vrajitoare, decimandu-i toti discipolii pe parcurs. In clipa mortii, regina l-a blestemat pe Kaulder cu nemurirea, separandu-l pentru totdeauna de iubita lui sotie si de fiica lui.
 

In zilele noastre, Kaulder este singurul vanator de vrajitoare care mai e in viata, si are in spate o vesnicie de cand vaneaza vrajitoare solitare. Tot de o vesnicie ii e dor si de familia lui. Insa, fara stirea lui Kaulder, Regina Vrajitoare e readusa la viata, si acum cauta sa se razbune pe cel care a ucis-o, declansand o batalie legendara care va hotari soarta omenirii.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies