marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Martian a revenit pe primul loc in box-office-ul american: ce incasari a facut noul film al lui Vin Diesel

Productiile "The Martian" si "Goosebumps" au facut schimb de locuri in fruntea clasamentului incasarilor din America de Nord de la sfarsitul saptamanii trecute, filmul despre un astronaut care trebuie sa supravietuiasca singur pe Planeta Rosie revenind pe primul loc, in timp ce ultimul film semnat de Steven Spielberg, "Bridge of Spies", s-a plasat pe locul trei, conform Box Offcie Mojo.

The Martian a revenit pe primul loc in box-office-ul american: ce incasari a facut noul film al lui Vin Diesel

Filmul lui Ridley Scott, "The Martian", a revenit pe primul loc in box-office cu incasari de 15,9 milioane de dolari in cea de-a patra saptamana de la lansare. In clasamentul de acum o saptamana filmul cu Matt Damon fusese detronat de productia studiourilor Sony, "Goosebumps", insa filmul fantasy cu Jack Black in rolul principal a coborat pe locul doi, cu incasari de 15,5 milioane de dolari. "The Martian" se afla pe primul loc in clasamentul incasarilor pentru a treia oara in cele patru saptamani de la lansare si mai are nevoie sa adune putin peste 11 milioane de dolari pentru a deveni cel mai important succes de casa din intreaga cariera a lui Ridley Scott (77 de ani).

Pe locul trei, filmul "Bridge of Spies", cea de-a patra colaborare dintre regizorul Steven Spielberg si actorul Tom Hanks, a inregistrat incasari de 11,3 milioane de dolari. Cu doar 32,5 milioane de dolari incasate de la lansare, "Bridge of Spies" a obtinut cele mai mici incasari prin comparatie cu celelalte colaborari dintre Spielberg si Hanks, adunand cu 9 milioane de dolari mai putin chiar si decat "The Terminal" (2004).

 

Ultimul film cu Vin Diesel, "The Last Witch Hunter", a obtinut la debut doar 10,8 milioane de dolari, cu mult sub chiar si cele mai pesimiste previziuni, ocupand doar locul patru in clasamentul incasarilor de saptamana aceasta. Aceasta productie a avut un buget de 75 - 80 de milioane de dolari si, conform analistilor, este putin probabil ca va reusi sa iasa pe profit.

 

Animatia "Hotel Transylvania 2" s-a plasat pe locul cinci cu incasari de 9 milioane de dolari, in timp ce pe locul sase se afla productia "Paranormal Activity: The Ghost Dimension", cu incasari de 8,2 milioane de dolari, iar filmul biografic "Steve Jobs" a ocupat locul 7 cu 7,2 milioane de dolari.

Ultimele trei pozitii in topul incasarilor de la sfarsitul saptamanii trecute sunt ocupate de productiile "Crimson Peak"
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies