marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel: actorul il va juca pe celebrul personaj Kojak

Universal Pictures intentioneaza sa-l readuca la viata pe celebrul personaj Kojak, in interpretarea lui Vin Diesel.

Vin Diesel: actorul il va juca pe celebrul personaj Kojak

Aflat pe lista celor mai bune 50 de personaje TV din toate timpurile, Kojak a fost interpretat in celebrul serial din anii '70 de George Savalas. Universal Pictures considera ca Vin Diesel este potrivit pentru un lungmetraj reboot al povestii.


Varianta moderna a celebrului politist din New York este scrisa de Neal Purvis si Robert Wade, scenaristii ultimelor filme cu James Bond.


Dupa succesul nebun pe care l-a avut Fast Five in 2011, care a facut 626 de milioane de dolari la nivel mondial,Vin Diesel va putea fi vazut in 2013 in continuarea francizei The Fast and the Furious 6, care promite acelasi curse de masini si jafuri incredibile.


Tot in 2013, actorul de 45 de ani va avea premiera productiei Riddick, al treilea film din serie The Chronicles of Riddik. De aceasta data Riddick (Diesel) lupta pentru supravietuire impotriva pradatorilor extraterestri si devine mai puternic si mai periculos dupa ce a fost tradat de proprii sai confrati si lasat sa moara pe o planeta pustie.


Vin Diesel va incepe in curand filmarile la un film de actiune regizat de Peter Segal si numit The Machine. Vin Diesel interpreteaza rolul unei masinarii cu chip uman, pe care Pentagonul a conceput-o in scopuri militare. Proiectul este insa dezactivat. Douazeci de ani mai tarziu, un baietel descopera robotul pe care-l activeaza si cu care incepe sa se imprieteneasca. Guvernul afla acest lucru si intentioneaza sa distruga masinaria. Personajul jucat de Diesel incepe, la randul lui, sa se ataseze de familia baiatului, pe care se simte dator s-o protejeze.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies