marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel nu poate accepta moartea lui Paul Walker: colegii sai de pe platourile de la Fast and Furious 7 se plang de comportamentul actorului: "Filmarile sunt prea lente si e frustant"

Revista Hollywood Reporter dezvaluie problemele pe care le intampina productia Fast and Furious 7. Conform unor surse, Vin Diesel a inceput sa aiba un comportament ciudat si asta duce la intarzierea finalizarii filmarilor.

Vin Diesel nu poate accepta moartea lui Paul Walker: colegii sai de pe platourile de la Fast and Furious 7 se plang de comportamentul actorului: Filmarile sunt prea lente si e frustant


Vin Diesel este starul seriei Fast and Furious, insa cei de pe platou au inceput sa plange de modul in care starul se comporta. Mai mult, cei de la Hollywood Reporter scriu ca multi dintre cei implicati isi doresc ca tehnica de reconstructie faciala pe care o foloses realizatorii pentru scenele cu Paul Walker sa se aplice si in cazul lui Vin Diesel.

 

"Vin a petrecut o zi intreaga in rulota. A doua zi, a fost asteptat ore intregi pe platouri. I-a chemat pe producatoii executivi la el in rulota, ca sa ii intrebe <<ce naiba caut eu aici>>. A doua zi, cateva scene cu el au fost finalizate cu dublurile lui." a spus o sursa pentru Hollywood Reporter.
 

 

 

Filmarile au fost ingreunate, iar echipa este cu moralul la pamant, insa presedintele Universal Pictures a dezmintit aceste zvonuri, incercand sa salveze aparentele. "Productia a intampinat cateva provocari cu care nu ne-am mai confruntat pana acum. Insa, echipa, cu Vin Diesel in frunte, face fata cu brio, tinand cont de circumstante".

 

Vin Diesel a postat pe contul sau de Facebook un mesaj emotionant, de pe platourile de filmare. Acesta a scris ca "desi au trecut 6 luni, in fiecare zi vin pe platouri, sperand sa il vad pe fratele meu". Mesajul este insotit de o poza in care apare el si Paul Walker.

 

Filmarile la cel de-al saptelea film sunt au  inceput de o luna, iar producatorii de la Universal au emis un comunicat oficial in care anuntau ca fratii lui Paul Walker ii vor ajuta sa termine scenele pe care regretatul actor nu a mai apucat sa le finalizeze. Mai mult, creatorii filmului vor folosi o tehnica speciala pentru a recrea digital chipul lui Paul Walker, in cateva scene in care vor aparea fratii lui.


 


Galerie foto


Modifică setările cookies