marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel, alaturi de iubita sa: cum au impresionat cei doi pe covorul rosu

Fiind cunoscut pentru faptul ca straluceste intotdeauna pe covorul rosu si este preferatul fotografilor, Vin Diesel nu s-a lasat mai prejos nici la premiera filmului Riddick de la Los Angeles unde a venit insotit de frumoasa lui iubita Paloma Jimenez.

Vin Diesel, alaturi de iubita sa: cum au impresionat cei doi pe covorul rosu

Mult asteptatul film are ca subiect central povestea lui Riddick (personajul lui Vin Diesel) care este tradat de Necromongers si parasit dupa ce a murit pe o planeta indepartata; acesta isi revine si se lupta cu extraterestri iar la finalul filmului devine mult mai puternic si mai periculos decat inainte. 
 

Cu ocazia premierei de la Los Angeles, toti ochii au fost pe Vin Diesel care a venit insotit de iubita lui, frumosul top model mexican, Paloma Jimenez”. Aceasta a purtat o rochie neagra cu un decolteu amplu si decupata pe un picior cucare a incercat sa copieze poza realizata de Angelia Jolie la decernarea premiilor Oscar din 2013.
 

Frumoasa pereche care s-a aflat in centrul atentiei pe covorul rosu are o istorie de 5 ani si doi copii minunati: o fetita de 5 ani si un baietel in varsta de 3 ani.

 


 

Desi Paloma Jimenez a atras atentia fotografilor suficient timp cat sa isi etaleze formele si minunata creatie care a transformat-o intr-o aparitie sclipitoare, Vin Diesel a revenit in centrul atentiei pozand in ipostaze amuzante si s-a alaturat apoi colegei sale de platou Kate Sackhoff pentru inca o serie de poze spre deliciul presei.
 

In timp ce starurile principale ale productiei au atras atentia aproape complet, colega lor de platou, Tricial Helfer a reusit sa incante ochii fotografilor cu un top galben aprins extreme de decoltat. 

 


 

Conform declaratiei lui Vin Diesel pentru The Hollywoood Reporter, acesta se asteapta de la Riddick sa aduca un suflu nou francizei intrucat este “un film diferit cu o gratificare inovatoare care nu se aseamana cu niciunul din filmele pe care le-am realizat in ultimii 10 ani”.
 

Despre performantele lui Vin Diesel ca actor, regizorul David Twohy nu are decat cuvinte de lauda “ nu trebuie sa ii explic la infinit ceea ce vreau de la el; pur si simplu ne apucam de treaba si totul merge ca pe roate”. 


Riddick este al treilea film din serie The Chronicles of Riddick. De aceasta data, Riddick (Diesel) lupta in noul SF pentru supravietuire impotriva pradatorilor extraterestri si devine mai puternic si mai periculos  dupa ce a fost tradat de proprii sai confrati si lasat sa moara pe o planeta pustie. 


 

Fanii au asteptat acest film de 8 ani, cand a fost lansat al doilea film din serie, The Chronicles of Riddick, dar care a dezamagit si a strans 57 de milioane de dolari. La inceputul lui 2011, proiectul Riddick 3 era la un pas sa fie anulat pentru ca nu exista suficienta sustinere financiara. Insa, producatorii nu au renuntat la film, iar in ianuarie 2012 au inceput filmarile oficiale.

 

 

"Ceea ce se intampla in Riddick este atat de infricosator. Acum, ca am copii, o parte din mine se simte vinovat atunci cand ma uit la Riddick", a declarat Vin Diesel. 

 




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies