marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vince Vaughn și Jennifer Aniston sunt din nou Despărțiți, dar împreună

Foștilor iubiți din Cetatea Filmului le rămân mărturie nu doar amintirile trăite în privat, ci și această comedie cu accente amare.

Vince Vaughn și Jennifer Aniston sunt din nou Despărțiți, dar împreună
Într-o comedie romantică, lucrurile se petrec în general după o formulă clasică probată ca fiind adevărata: băiatul întâlnește o fată, totul merge bine, după care puțin mai rău, totul ducând totuși spre un final fericit. Dar ce se întâmplă atunci când băiatul și fata vin acasă seara obosiți după o altă zi de muncă? Ce se întâmplă atunci când rutina începe să le erodeze relația? Ce se întâmplă atunci cand lucruri simple care îi apropiau de obicei încep pur ăi simplu... să-i facă să se supere unul pe celălalt?
 
„Despărțiți, dar împreună“ este genul de comedie romantică neconvențională care urmărește povestea, de cele mai multe ori ilară, alteori dureroasă, dar întotdeuna antrenantă, a unui cuplu, Brooke Meyers (Jennifer Aniston) și Gary Grobowski (Vince Vaughn), care se îndreaptă spre destrămarea a ceea ce era odată o relație solidă și plină de dragoste.


Și oare să fie de vină doar noua mobile? Ori reconfigurarea casei? Ori poate doar reconfigurarea priorităților în viață?
 

 

 
Jennifer Aniston și Vince Vaughn au format un cuplu și în viața reală, din 2005 până în 2006, Vince fiind primul partener al actriței din „Friends“ după despărțirea de soțul său, Brad Pitt.
 
Filmul „Despărțiți, dar împreună“/ „The Break-Up“ (2006) este difuzat sâmbătă la Pro Cinema, de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 03:15 și duminică de la 11:15.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies