marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La momentul morții lui, casa lui Matthew Perry, fost dependent de barbiturice, era plină de medicamente

După o viață în care a folosit un mix periculos de calmante și alcool, starul din „Friends“ avea și acum casa plină de substanțe.

La momentul morții lui, casa lui Matthew Perry, fost dependent de barbiturice, era plină de medicamente
O gamă largă de medicamente eliberate pe bază de rețetă, de la antidepresive și pastile pentru anxietate până la medicamente pentru boli de inimă, ar fi fost găsite în casa regretatului actor din „Friends“,  care a murit sâmbătă, la vârsta de 54 de ani.
 
Matthew Perry, a fost găsit fără viață în noaptea de sâmbătă spre duminică după-amiază în cada cu hidromasaj din locuința sa din zona Pacific Palisades.
 
Deși se știe că paramedicii au fost chemați de urgență la locuința lui și i-au găsit trupul neînsuflețit, s-a raportat că la fața locului nu au fost găsite substanțe ilegale. O informație importantă în contextual în care Matthew Perry a petrecut ani de zile luptându-se cu dependențele care l-au adus în pragul morții în 2018, după cum a făcut cunoscut în cartea sa de memorii. „Am avut o mare problemă cu alcoolul și pastilele și nu mă puteam opri“, a spus el în cartea „Friends ... 'Til the End“ (Prieteni... până la sfârșit) din 2004.. „În cele din urmă, lucrurile au devenit atât de grave încât nu am mai putut să le ascund și atunci toată lumea a aflat.“ 



 
Apoi, „ceva s-a declanșat“ și a fondat Perry House, un centru de viață sobră pentru bărbați, în vechea sa casă de pe plaja din Malibu. „Motivul interesant pentru care pot fi atât de util oamenilor acum este că am dat-o în bară atât de des“, a spus el. „Este frumos pentru oameni să vadă că cineva care s-a luptat cândva în viața lor nu se mai luptă“.
 
În 2015, el a fost premiat pentru susținerea sa de către centrul de tratament Phoenix House, declarând pentru „The Hollywood Reporter“: „Nu poți avea o problemă cu drogurile timp de 30 de ani și apoi să te aștepți ca ea să fie rezolvată în 28 de zile“. Înaintea lansării cărții sale de memorii „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing“ („Prieteni, iubiți și marele lucru îngrozitor“) de anul trecut, actorul a declarat pentru „People“ că și-a creditat colegii de distribuție de la „Friends“ pentru că s-au mobilizat în jurul lui în mijlocul dependenței sale, el explicând: „Au fost înțelegători și au avut răbdare. Este ca și cum ar fi pinguinii. În natură, când unul este bolnav sau foarte rănit, ceilalți pinguini îl înconjoară și îl susțin și se plimbă până când acel pinguin poate merge singur. Și cam asta a făcut distribuția pentru mine“, a adăugat el.
 
Prieteniile pe care le-a legat cu distribuția s-au dovedit a fi pe viață, lucru care a fost evident atunci când s-au reunit pentru spectacolul de reuniune HBO Max din 2021. El a spus: „Este un grup care este cu adevărat apropiat și strâns unit și care se iubește unul pe celălalt.“
 
Când „Friends“ s-a încheiat în 2004, Perry s-a străduit să găsească un alt succes pe micul ecran: următorul său vehicul de rol principal, „Studio 60 on the Sunset Strip“, de Aaron Sorkin, a fost difuzat pe NBC pentru doar 22 de episoade în perioada 2006-2007. El a fost co-creatorul serialului „Mr. Sunshine“ în 2011, dar ABC a anulat comedia după nouă episoade. Comedia sa de pe NBC „Go On“ a rulat timp de un sezon în 2013. Apoi, a jucat alături de Thomas Lennon în rebootul serialului „The Odd Couple“ de pe CBS, timp de trei sezoane, în perioada 2015-17. Perry a jucat și în piesa „The End of Longing“ la Londra începând cu 2016, în paralel cu filmele „Fools Rush In“, „The Whole Nine Yards“, „Serving Sara“ și „17 Again“.
 
FOTO: Warner Bros., NBC, Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies