marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce ura cel mai mult Jada Pinkett la mariajul ei cu Will Smith

Actrița americană a dezvăluit recent că este despărțită de starul hollywoodian de șapte ani, dar adevărul este că nu consideră că relația este ruptă.

Ce ura cel mai mult Jada Pinkett la mariajul ei cu Will Smith
Timp de aproape două decenii, Will Smith și Jada Pinkett au format una dintre cele mai stabile și puternice căsnicii de la Hollywood, dar uneori doar în aparență. După cum a dezvăluit recent actrița americană, care are doi copii cu Will Smith, pe Jaden și pe Willow, cuplul este separat „în fapt“ de șapte ani. Cu toate acestea, ea nu exclus niciodată posibilitatea ueni reconcilieri, dar nici nu este clar dacă au cu adevărat nevoie de ea.
 
Este dificil de descris relația ei actuală cu fostul star din „The Fresh Prince of Bel-Air“. Ei nu sunt oficial împreună, dar, în același timp, Pinkett continuă să vorbească despre relația lor ca fiind a unor parteneri care formează o echipă solidă și unită. „Această prietenie a stat la baza a ceea ce ne-a permis să trecem prin atât de multe împreună“, se laudă ea despre rezistența lor în fața adversităților. „Ne-am întâlnit la mijloc. Să înveți să fii pentru tine însuți înseamnă să înveți să te iubești unul pe celălalt. A fost un lung proces de a învăța să ne iubim unul pe celălalt“, a susținut ea în cel mai recent interviu acordat revistei „Red“.


 
Viața lor împreună a fost plină de suișuri și coborâșuri, de infidelități din partea lui Pinkett, care a recunoscut că a avut o relație paralelă cu cântărețul August Alsina, și de ocazionale ciocniri ale orgoliilor. În acest sens, artista a recunoscut acum că unul dintre cele mai iritante aspecte ale căsniciei lor a fost faptul că opinia publică a redus-o la o simplă soție. „Asta a fost mai neplăcut decât orice altceva... Am avut o mulțime de probleme din cauza dificultăților mele emoționale, dar asta a fost ceea ce m-a deranjat profund“, a spus ea despre cât de complicat a fost pentru ea să fie, în ochii lumii, nimic mai mult decât soția lui Will Smith.


 
Will Smith și Jada Pinkett au avut întotdeauna o viziune foarte flexibilă asupra ideii de căsnicie, dar în practică această mentalitate nu a sfârșit prin a le oferi stabilitate și nici acea „onestitate“ cu care amândoi au vorbit despre „tentația“ de a fi atrași de alte persoane. „Întotdeauna am încercat să mă țin departe de termeni convenționali precum «căsătorie», deoarece oamenii au o idee foarte specifică despre aceasta și nu intenționez să schimb acest lucru. Îmi place să petrec timp cu mine însămi și, de asemenea, cu familia mea. Asta e tot și nu vreau să fac nimic altceva“, a mărturisit ea.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies