marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Wolverine Hugh Jackman i-a rupt maxilarul unui wrestler profesionist. Vezi cum a reusit performanta

Hugh Jackman a avut o aparitie de senzatie aseara la show-ul de wrestling WWE Raw pentru a-si promova intr-un mod inedit noul sau film Real Steel. Actorul a reusit performanta de a-i rupe maxilarul un campion national de wrestling.

Wolverine Hugh Jackman i-a rupt maxilarul unui wrestler profesionist. Vezi cum a reusit performanta

Hugh Jackman a fost prezent in show-ul de wrestling alaturi de luptatorii profesionisti Zach Ryder si Dolph Ziggler, veniti pentru se lupta in ring.

Jackman si-a aratat talentele de boxer in timpul partidei dintre cei doi luptatori in momentul in care i-a tras un pumn lui Ziggler, pentru ca l-a ironizat pe actor numindu-l Batman (actorul nu l-a jucat niciodata pe Batman, ci pe Wolverine in seria X-men a celor de la Marvel).


Ulterior, Ziggler a scris pe contul sau de Twitter ca "Batman" i-a rupt falca si e posibil sa fie nevoie de interventia medicilor, scrie Huffington Post.


E greu de crezut ca momentul a fost pe bune si nu regizat, asa cum se intampla in acest gen de show-uri, dar mai mult ca sigur ca a ajutat la promovarea celui mai recent film al lui Jackman, Real Steel.


In Real Steel, Hugh Jackman joaca rolul lui Charlie Kenton, un fost luptator care si-a ratat sansa de a deveni campion atunci cand robotii au preluat controlul ringului. Acesta se reuneste cu fiul sau Max pentru a antrena un robot care este in cursa de a ajunge campion.

Pentru a fi cat mai convingator, actorul australian s-a antrenat alaturi de Sugar Ray Leonard, celebrul boxer. Real Steel va ajunge in Romania pe 7 octombrie 2011.



 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies