marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum a ajuns Real Steel in topul filmelor cu cei mai tari roboti. Voteaza aici cel mai dur robot din filme

Hugh Jackman vine de saptamana viitoare in cinematografele din Romania cu un super film: Real Steel, in care robotii sunt cei care se lupta in ring pentru amuzamentul oamenilor.  Actorul australian joaca rolul unui fost luptator, care, dupa ce si-a pierdut sansa de a deveni campion, ii antreneaza pe roboti.

Cum a ajuns Real Steel in topul filmelor cu cei mai tari roboti. Voteaza aici cel mai dur robot din filme

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CARE SUNT CELE MAI BUNE FILME CU ROBOTI!


Robotii din Real Steel tin deja capul de afis. Cei de la Entertainment Weekly au nominalizat filmul pe lista celor mai bune filme cu roboti din istorie, alaturi de "Star Wars", "Blade Runner", "I, Robot" si "Wall-E".

 

Fanii genului sunt in extaz si asteapta sa vada de ce sunt in stare producatorii de la Hollywood si regizorul Shawn Levy.


Pentru acest rol, Jackman a avut parte de un profesor ideal: Sugar Ray Leonard, celebrul campion la box. Acesta i-a aratat actorului australian cateva dintre miscarile care l-au facut celebru.


 
SF-ul regizat de Shawn Levy este foarte asteptat de fanii lui Jackman. Mai mult, toti asteapta sa vada robotii gigantici in actiune.  Din 7 octombrie, Real Steel vine si in cinematografele din Romania.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CARE SUNT CELE MAI BUNE FILME CU ROBOTI!
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Care este cel mai tare film cu roboti? (65 voturi)
Star Wars
7.69%
Blade Runner
0%
I, Robot
7.69%
Terminator 2: Judgement Day
21.54%
Transformers
53.85%
Real Steel
4.62%
Robocop
1.54%
A.I.: Artificial Intelligence
0%
Short Circuit
0%
The Iron Giant
0%
Wall-E
3.08%

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies