marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

X-men:Days of Future Past a avut cel mai bun debut hollywoodian al anului in China. Ce secrete ascunde finalul filmului

X-men:Days of Future Past este fara indoiala unul dintre cele mai mari filme ale anului, cele mai bune dar si cele mai de succes.  In China, filmul lui Bryan Singer a avut cel mai bun debut hollywoodian al anului, cu 40 de milioane de dolari pe a doua piata de film mondiala, scriu cei de la Hollywood Reporter.

X-men:Days of Future Past a avut cel mai bun debut hollywoodian al anului in China. Ce secrete ascunde finalul filmului

Unul dintre motivele care a dus la o astfel de popularitate in China este prezenta in film a actritei Fan Bingbing. Desi are un rol minor, aceasta a fost promovata suficient incat sa atraga atentia. Aceasta a fost prezenta la turneul de promovare din Beijing, alaturi de Hugh Jackman si Peter Dinklage, care au impresionat publicul chinez. Ea o joaca pe Blink, un mutant ce se poate teleporta.

 

De altfel, Hugh Jackman este extrem de popular in China, unde si-a promovat anul trecut si productia The Wolverine. Pana acum, Days of Future Past are un succes urias, fiind cel mai bun din serie la debut. La nivel global, productia a strans deja 360 de milioane de dolari.

 

 

 

Cei care au vazut deja filmul, au fost impresionati de poveste, de scenariu si de actorii straluciti pe care regizorul Bryan Singer a reusit sa ii adune impreuna, rezultatul fiind un film senzational. Urmatorul film va fi X-men:Apocaypse, ce se va lansa in 2016. Actiunea se va concentra pe povestea versiunilor tinere ale celebrilor mutanti, cu legatura directa catre X-men: First Class


 

Atentie, urmeaza spoilere!

 

 

Finalul lui Days of Future Past, in care apar cateva personaje pe care le stim moarte, a indreptat putin din relele lui Last Stand. Scenaristul Simon Kinberg a spus: "Am considerat ca acesta este un final in care actorii originali isi pot lua la revedere. Insa, ce-i drept asa ne-am gandit si in 2006. Atunci nu credeam ca vom mai reveni asupra acestor personaje. Nu imi imaginam sa il revad pe Patrick Stewart ca Charles Xavier. Acest final ne lasa speranta ca poate ii vom revedea pe toti intr-o zi dar in acelasi timp am vrut sa aducem o concluzie la povestea lor"

 

Simon Kinberg a vorbit si despre cea mai emotionanta scena din film, cea in care prin intermediul gandurilor, se intalnesc versiunea tanara a lui Charles Xavier cu cea matura. "Aceasta este scena mea preferata din film. Este foarte emotionanta si la fel a fost si pentru noi cand am scris-o.  A fost o zi speciala cand am filmat-o si cred ca este un moment unic in film".

 

 

 

Cea mai experimentata echipa X-Men duce o batalie pentru supravietuirea speciei lor in doua perioade de timp diferite. Eroii din trilogia originala "X-Men" se alatura eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de "X-Men: Cei dintai/ X-Men: First Class" (2011) pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtatorilor genei X. Din distributie fac parte Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult si Hugh Jackman.

 

 

 

 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies