marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Zac Efron este Extrem de pervers, șocant de violent și diabolic

Regizorul Joe Berlinger aduce în prim-plan povestea sângerosului criminal Ted Bundy.

Zac Efron este Extrem de pervers, șocant de violent și diabolic
1969. Ted Bundy (Zach Efron) este un tip foarte arătos, deștept, cu farmec și afectuos. Liz Kloepfer (Lily Collins), o mamă care-și crește sigură copiii, cedează șarmului acestuia. Pentru ea, Ted e bărbatul visurilor ei, așa că lasă deoparte toate precauțiile, și se îndrăgostește până peste cap de acest tânăr. 
 
Cei doi par cuplul ideal cu o viață ca-n filme, până într-o zi, când, parcă de nicăieri, totul se prăbușește, și viața lor perfectă se face țăndări. Ted e arestat și condamnat pentru o serie de crime din ce în ce mai violente. 
 
Grijile lui Liz se transformă rapid în paranoia, căci, pe măsură ce probele împotriva lui se adună, aceasta e forțată să recunoască faptul că acest om cu care își împărțise până de curând viața ar putea fi, de fapt, un criminal psihopat.


 
Aceasta e povestea lui Ted Bundy, unul din cei mai notorii ucigași în serie ai tuturor timpurilor, privită prin ochii unei femei care l-a iubit și a crezut în el. Prezentând acțiunea din punctul de vedere al iubitei lui Bundy, Elizabeth Kloepferei, povestea e diferită – nu urmărim detectivii care îl vânează pe Ted, nici nu vedem prin ochii lui, nu simțim adrenalina pe care o simte el după aceste crime, nici nu ne întoarcem în locurile unde ascundea cadavrele (cum făcea adesea). În schimb, publicul vede evenimentele așa cum sunt percepute de Liz – Ted e prins într-un coșmar kafkian al coincidențelor nefaste, un om nevinovat căzut în plasa sistemului.


 

Filmul „Extrem de pervers, şocant de violent şi diabolic“/„Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile“ (2019) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seară de la ora 22:30.Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies