marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce avere avea Matthew Perry la momentul morții sale

La puțin peste un an de la moartea actorului din serialul „Friends” a fost dezvăluită valoarea averii sale la momentul decesului.

Ce avere avea Matthew Perry la momentul morții sale
Matthew Perry, care a murit anul trecut din cauza efectelor acute ale ketaminei, a lăsat un testament cu numeroși beneficiari, potrivit documentelor judiciare.
 
În testament, el i-a indicat drept beneficiari pe tatăl său, John Perry, pe mama sa, Suzanne Morrison, și pe sora sa vitregă, Caitlin Morrison, precum și pe fosta sa iubită, Rachel Dunn. Despre Rachel Dunne se știu puține lucruri, cu excepția faptului că a studiat designul vestimentar și că actorul a fost coleg cu ea între 2003 și 2004, pe când avea doar 19 ani.
 
Noi documente accesate de „The Sun” arată că averea sa personală era mai mare decât se aștepta. Lisa Ferguson, administratorul averii lui Perry, a depus un document de inventar care arată un sold de 1.596.914,47 dolari. Acești bani se adaugă la ceea ce executorii săi au pus anterior într-un fond în timpul vieții sale, care a ajuns la 120 de milioane de dolari.

 

Documentele indică faptul că el nu deținea nicio proprietate imobiliară în California la momentul decesului. Și, potrivit aceluiași organ de presă, casa din California în care a murit este încă pe numele Lisei Ferguson. Înainte de moartea sa, Matthew Perry a cumpărat o altă proprietate în California, dar aceasta a fost vândută recent pentru peste cinci milioane de dolari. Înainte de moartea sa, actorul a închiriat o casă cu trei dormitoare cu vedere spre Beverly Hills pentru 49.000 de dolari pe lună, în timp ce proprietatea sa din Pacific Palisades era în renovare.



 

 
Actorul, care a făcut milioane de dolari pentru rolul lui Chandler Bing din serialul „Friends”, și-a înființat fondul în 2009, iar în documentele legale a declarat că nu își dorea copii. „Am omis în mod intenționat din acest testament și fond orice dispoziție pentru oricare dintre moștenitorii mei, urmași, rude sau alte persoane care nu sunt numite”, a declarat actorul în testamentul său. „De asemenea, în mod intenționat nu am grijă de niciunul dintre copiii vitregi sau adoptați pe care îi am acum sau îi pot avea mai târziu”, a adăugat el.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies