marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Zmeura de Aur 2015. Saving Christmas, cel mai prost film, Cameron Diaz, cea mai slaba actrita a anului. Vezi lista completa 

Ca in fiecare an, cu o seara inainte de Gala Premiilor Oscar, are loc si decernarea trofeelor Zmeura de Aur, ce "recompenseaza" cei mai slabi actori de la Hollywood si cele mai proaste filme ale anului. Ca o ironie adusa la adresa industriei, trofeele Zmeura de Aur au devenit o traditie la Hollywood in ultimele decenii.

Zmeura de Aur 2015. Saving Christmas, cel mai prost film, Cameron Diaz, cea mai slaba actrita a anului. Vezi lista completa

In acest an, Saving Christmas, cu Kirk Cameron in rol principal, a primit cele mai multe trofee Zmeura de Aur. Filmul este considerat un fiasco total si care i-ar putea ingropa de tot cariera fostului pustiu minune de la Hollywood.

 

 

Kirk Cameron oaca rolul principal in "Saving Christmas",  care a primit cele mai multe trofee la gala Zmeura de Aur 2015, cu o zi inainte de decernarea premiilor Oscar.

 

 

 

Actorul american, in varsta de 44 de ani, a fost marele "invingator" la cea de-a 35-a gala Zmeura de Aur, organizata sambata seara la Los Angeles. Acesta s-a impus la patru dintre cele sase categorii la care el şi filmul "Saving Christmas" - o pelicula despre o familie creştina - au fost nominalizati: "cel mai prost film", "cel mai prost actor in rol principal", "cel mai prost scenariu" şi "cel mai prost cuplu de actori".

 

Cameron Diaz a fost desemnta cea mai proasta actrita, pentru rolurile neinspirate din filmele "The Other Woman", "Sex Tape" sau "Annie". Practic, au fost desfiintate toate filmele in care actrita a aparut anul trecut. Nici Megan Fox n-a fost ocolita pentru rolul din "Testoasele Ninja", iar Kelsey Grammar a primit trofeul pentru rol secundar in toate filmele in care a jucat anul trecut.

 

 

 

Interesant a fost un alt trofeu: The Redeemer Award, acordat lui Ben Affleck. Ben Affleck a fost castigator al Zmeurei de Aur pentru rolul din "Gigli", alaturi de Jennifer Lopez, iar in acest an acesta primit torfeul Reedemer Awars, trofeu acordat pentru prima data. Organizatorii au ales sa ii ofere trofeul "de mantuire" in acest an, intrucat cariera lui a evoluat enorm fata de acel moment si a ajusn un regizor si cineast de Oscar.

 

 

Castigatori Zmeura de Aur 2015:

 

Cel mai prost film - Saving Christmas

 

Cea mai proasta actrita - Cameron Diaz - Sex Tape, The Other Woman

 

Cel mai prost actor - Kirk Cameron, Saving Christmas

 

Cel mai prost regizor  - Michael Bay, Transformers: Age of Extinction

 

Cea mai proasta actrita intr-un rol secundar - Megan Fox, testoasele Ninja

 

Cel mai prost actor intr-un rol secundar - Kelsey Grammer, The Expendables 3, Transformers: Age of Extinction, Think Like a Man Too

 

Cel mai prost remake - Annie

 

Cel mai prost scenariu - Saving Christmas


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies