marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Zoe Saldana dezvaluie drama prin care a trecut la inceputurile carierei: actrita a vrut sa renunte la actorie

Frumoasa Zoe Saldana se afla in plin turneu de promovare pentru super prodcutia Guardians of The Galaxy, ce se lanseaza in Romania pe 8 august. Actrita, care este insarcinata cu gemeni, a dezvaluit insa ca a fost gata sa renunte la actorie in urma cu cativa ani pentru ca cei din industrie s-au purtat urat cu ea.

Zoe Saldana dezvaluie drama prin care a trecut la inceputurile carierei: actrita a vrut sa renunte la actorie

Zoe Saldana este cel mai cunoscuta pentru rolul din Avatar, unde a jucat-o pe Neytiri sau din productii ca Colombiana, The Words, Guardians of The Galaxy. Insa putini isi amintesc ca a avut si un rol secundar in seria Piratii din Caraibe, acolo unde a  fost figurant in The Curse of The Black Pearl.

 

Pe atunci, actrita avea doar 23 de ani, insa spune ca modul in care a fost tratata de echipa a fost groaznic si aproape ca s-a gandit sa renunte definitiv la actorie. "Oamenii nu s-au purtat deloc frumos cu mine. Nu ma refer la cei din distributie, ei au fost niste oameni cumsecade. Dar ceilalti se purtau urat doar pentru ca nu eram un nume mare si se faceau diferente mari intre staruri si figuranti. Sincer, la un moment dat mi-am zis sa renunt la tot ce inseamna actorie" a povestit actrita pentru Hollywood Reporter.

 

Insa, in doar cativa ani, cariera actritei a luat o intorsatura mai mult decat favorabila, iar acum primeste roluri interesante si portretizeaza femei puternice pe marile ecrane. Marea lovitura a dat-o cu Avatar, blockusterul lui James Cameron si cel mai profitabil film din istorie, cu incasari de peste 2 miliarde de dolari. Rolul Neytiri a adus-o pe scena celor mai mari vedete din lume si i-a deschis o alta lume la Hollywood.

 

 

 

In aceasta vara, ea ne va aduce un nou personaj feminin captivant, Gamora, in Guardians of The Galaxy , super productia celor de la Marvel, care promite sa deschida o noua era la Hollywood. Insa si aici ea a trecut printr-o transformare spectaculoasa, la fel ca in Avatar, unde nu ii vedem nicio secunda chipul. Vopsita in intregime in verde, Gamora este singura prezenta feminina in echipa Eroilor Universului, ce au ca misiune salvarea Universului de la un razboi nimicitor.

 

Acum, la 36 de ani, Zoe Saldana este mai increzatoare ca niciodata in fortele si talentul ei. "Cred ca este o trasatura de familie, sa fim curajoase. Sunt o femei de culoare in America, ceea ce inseamna ca lucrurile nu sunt intodeauna usoara, insa mama mea ne-a invata pe mine si surorile mele ca toti suntem egali, albi sau negri, femei sau barbati".

 

 

 

Intre timp, actrita si-a uimit fanii cu un pictorial seminud pentru Women's Health, realizat cu cateva luni in urma. Acum, actrita este gravida si asteapta gemeni, conform presei americane. Saldana s-a ferit sa ofere public aceasta informatie si a declarat ca a fost deranjata de presa tabloida pentru modul in care s-a bagat in viata ei privata.

 

 

 

Guardians of The Galaxy se va lansa incepand cu 8 august si este distribuit in Romania de Forum Film. O aventura intr-un spatiu epic, Guardians of Galaxy extinde universul cinematografic al celor de la Marvel in cosmos, unde aventurierul indraznet Peter Quill gaseste obiectul unei vanatori dupa ce a furat un glob misterios ravnit de Ronan, un personaj negativ care ameninta intreg universul.


Quill este fortat sa faca un armistitiu incomod cu un cvartet format din Rocket, un raton cu arma, Groot, un umanoid copac, enigmatica Gamora si Drax distrugatorul.  Cand Peter descopera adevarata putere a globului si amenintarea care o reprezinta pentru cosmos, el trebuie sa faca tot ce trebuie pentru a mentine echilibrul galaxiei.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies