marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Zoe Saldana este de nerecunoscut: primele imagini din serialul Rosemary's Baby, inspirat de unul dintre cele mai celebre romane horror

Au aparut primele imagini din mini seria tv Rosemary's Baby, inspirata de romanul omonim al lui Ira Levin. In imagini apare Zoe Saldana, cea care joaca rolul principal, insa este greu de recunoscut.

Zoe Saldana este de nerecunoscut: primele imagini din serialul Rosemary s Baby, inspirat de unul dintre cele mai celebre romane horror

Rosemary's Baby, mini seria produsa de NBC se anunta foarte interesanta. Producatoriii au lansat si primele imagini, in care Zoe Saldana apare vizibil transformata. Actrita joaca rolul principal, alaturi de Jason Isaacs si Patrick J. Adams.

 

Saldana este Rosemary, o tanara sotie si viitoare mama, care impreuna cu sotul ei, se muta intr-un apartament din Paris. Insa, locuinta ascunde un secret intunecat.  Dupa ce ramane insarcinata, Rosemary devine foarte suspicioasa si incepe sa creada ca atat sotul ei cat si vecinii ei au ganduri necurate cu copilul ei nenascut.



 

Showul este o adaptarea romanului scris de Ira Levin, care a fost transformat in film in 1967, de catre regizorul Roman Polasnki.


Zoe Saldana a devenit celebra in urma primului film. La inceput putini stiau, insa in scurt timp, vedeta a devenit una dintre cele mai apreciate si considerate un etalon de frumusete la Hollywood. Zoe Saldana a avut aparitii in 2013 in super productia Star Trek: Into Darkness, dar si drama Out of The Furnace, alaturi de Christian Bale si Woody Harrelson.  In 2014, fanii o vor vedea intr-o alta mega productie, Guardians of The Galaxy, un proiect extrem de important pentru cei de la Marvel.



 

In urma cu cateva saptamani, Zoe Saldana si Sam Worthington au confirmat ca vor juca in urmatoarele trei parti ale francizei Avatar. Trio-ul care a facut istorie cu primul film din seria Avatar s-a reunit si pentru urmatoarele trei parti, dupa Stephen Lang (Colonel Quaritch), Sam Worthington si Zoe Saldana ajugand la o intelegere pentru revenirea in franciza. 



 

Actiunea primului film Avatar se petrece in viitor, peste 200 de ani, cand Jake (Sam Worthington), un veteran de razboi paralizat, este trimis pe o planeta indepartata numita Pandora pentru a infiinta o colonie umana si pentru a extrage cat mai multe resurse minerale oferite de aceasta planeta. Pandora este locuita de o rasa umanoida numita Na'vi, o veche civilizatie cu traditii, limba si cultura proprii.In timp ce Jake (Sam Worthington) si alti pamanteni trebuie sa se acomodeze pe luxurianta planeta, civilizatia de pe Pandora protesteaza impotriva noilor veniti. Dupa o serie de evenimente care ii schimba complet modul de gandire, Jake se alatura rasei Na'vi in razboiul impotriva pamantenilor. In plus, acesta se indragosteste de Neytiri (Zoe Saldana), o frumoasa localnica…

 

Al doilea film al seriei Avatar va fi lansat in decembrie 2016, iar urmatoarele vor aparea in decembrie 2017, respectiv decembrie 2018. 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies