marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gafa monumentala: The Expendables 3 a "scapat" pe internet. Aproape 200.000 de oameni l-au descarcat in 24 de ore

O copie piratata a filmului de actiune "Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3", cu Sylvester Stallone in rolul principal, a ajuns ilegal pe internet, fiind descarcata de 189.000 de ori numai in 24 de ore, cu trei saptamani inainte de premiera nord-americana a peliculei, informeaza variety.com.

Gafa monumentala: The Expendables 3 a scapat pe internet. Aproape 200.000 de oameni l-au descarcat in 24 de ore

Rareori se intampla o astfel de situatie, in care copia DVD apare pe internet inaintea lansarii filmului in cinematografe, iar asta ar putea afecta incasarile lui The Expendables 3, noteaza cei de la Variety. Avand in vedere ca mai sutn 15 zile pana la premiera filmului in cinema, numarul de descarcari ilegale ar putea ajunge si la cateva milioane, ceea ce ar avea un impact colossal asupra filmului in cinema.

 

Cei de la Lionsgate, producatorii filmului, au refuzat sa ofere comentarii. Inca nu se cunoaste sursa de la care a pornit acest incident. Copii piratate ale filmului "Eroi de sacrificiu 3" au inceput sa apara pe site-urile de descarcare in cursul zilei de miercuri, iar, pana joi dimineata, filmul fusese descarcat de 189.052 ori in toata lumea, cu 42.216 descarcari in Statele Unite, conform companiei de analiza a pirateriei Excipio.

 

 

 

 

 


Din distributia peliculei, regizata de Patrick Hughes, fac parte Jason Statham, Antonio Banderas, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Kelsey Grammar, Terry Crews, Mel Gibson, Wesley Snipes si Harrison Ford.
In anul 2011, Nu Image, compania producatoare a filmelor din seria "Eroi de sacrificiu", a intentat un proces pentru incalcarea dreptului de autor care viza peste 23.000 de utilizatori ai site-ului BitTorrent, ce au descarcat ilegal copii ale primului lungmetraj din franciza.

 


Filmul  The Expendables 3/Eroi de sacrificiu 3  va avea premiera pe marile ecrane din Romania pe 22 august.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies