marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 actori mari care si-au distrus propriile filme: Partea 1

Multi dintre actorii urmatori au luat Oscaruri sau au fost nominalizati la celebrele premii dovedind ca sunt in stare de roluri mari. Insa au dat cu bata in balta atunci cand nimeni nu se astepta. Iata prima parte a listei cu actori care au facut praf filme ce sunau promitator. Partea a doua vine saptamana viitoare.

1. Kevin Costner ( Waterworld) - 1995

Cariera sa s-a dus la vale cu Waterworld - Lumea Apelor" (1995) dupa care au urmat filme din ce in ce mai proaste pentru actor. Primele sale roluri memorabile au fost cel din "Silverado" (1985) si cel din adaptarea pentru marele ecran a serialului "Incoruptibilii" (1987). A dobandit statutul de vedetain 1990, cu rolul din western-ul epic "Dansand cu lupii", premiat cu 2 Oscaruri.

Waterworld  a fost considerat unul din cele mai mari esecuri cinematografice din istorie, desi a avut un buget impresionant de 150 de milioane de dolari. Filmul este un science-fiction a carui actiune se petrece undeva intr-un viitor indepartat si infricosator cand Pamantul este acoperit in totalitate de apa, iar oamenii incearca sa supravietuiasca asa cum pot.

2. Ben Affleck ( Peal Harbour) - 2001

A luat Oscar pentru Good Will Hunting in 1997 alaturi de Matt Damon, insa a fost teribil in filme ca "Armageddon", "Pearl Harbor", "Surviving Christmas", sau "Gigli" ultimul fiind numit unul dintre cele mai proaste ale deceniului. Prestatia sa din Peal Harbour unde toti se asteptau la o varianta de Leonardo Dicaprio in Titanic i-au dezamagit pe cei care l-au apaludat in Chasing Amy sau Shakespeare in Love.

3. Halle Berry ( Catwoman) - 2004

In 2004, in filmul Catwoman, Halle apare fara Batman in Catwoman, insa intr-un semi costum cu pantaloni taiati si sutien demn mai degraba de un club S&M. Nu e de mirare ca pelicula a fost un esec total, este considerata unul dintre cele mai proaste filme facute vreodata. Ironici fanii lui Batman i-au cerut lui Halle sa inapoieze Oscarul luat cu 3 ani in urma pentru Monster's Ball ( 2001).

4.Tom Cruise ( War of the Worlds) - 2005

A fost nominalizat la categoria cel mai prost actor in 2005. Singurul mai slab ca el a fost Rob Schneider in Deuce Bigalow: European Gigolo care a si luat celebra Zmeura de Aur. Nominalizat de 3 ori la Oscaruri, Tom Cruise a aratat ca este in stare sa faca roluri marete ca cele din Born On the 4th of July, Magnolia sau Jerry Maguire, insa prestatia sa din War of the Worlds nu i-a convins nici pe cei mai aprigi fani ai sai. In 2010 cu un alt film dezastruos Knight & Day si-a atarnat din nou o piatra de gat.

5. Colin Farrell - (Alexander) - 2004

Potentialul filmului era urias, bugetul pe masura ( 150 de milioane de dolari). Multi l-au pus la zid pe Colin Farrell nominalizat la categoria cel mai prost actor in 2005. Nici Angelina Jolie partenera sa din film si regizorul Oliver Stone nu au scapat de critici atunci. De fapt in ultimii ani actorul si-a facut o reputatie din a distruge filme care promit sau din a se atasa unor proiecte din start ratate. Pentru viitor pregateste remake-uri de la 2 filme clasice extrem de apreciate Total Recall si Fright Night asa ca fanii incep sa tremure.


Modifică setările cookies