marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

13 actori "nemuritori": starurile care nu imbatranesc niciodata

Doctori buni si operatii perfecte sau material genetic uimitor? Unii actori de la Hollywood par sa reinventeze cuvantul "nemuritor".

13 actori nemuritori : starurile care nu imbatranesc niciodata

Actrite ca Halle Berry sau Salma Hayek arata aproape la fel ca in urma cu 20 de ani, in timp ce staruri ca George Clooney, Tom Cruise sau Johnny Depp nu s-au schimbat aproape deloc in ultimul deceniu.

Unii actori raman mereu tineri prin filmele lor. Altii arata de parca anii nu i-au schimbat deloc. Am facut o lista cu actorii si actritele care sfideaza timpul in Cetatea Filmului.


 

In ultimii 10 ani, Halle Berry, prima actrita de culoare premiata cu Oscar pentru rol principal a ramas neschimbata: in prima imagine are 35 de ani, in a doua are 45 de ani.
 


 

 

Will Smith arata de parca scenariul din Men in Black 3 este real si poate calatori de-a binelea in timp. In prima imagine are 33 de ani, in a doua are 44 de ani.
 

 


 

 

Lucy  Liu arata de parca a facut pact cu diavolul sa-si pastreze frumusetea: in prima imagine are 32 de ani, in a doua are 43 de ani.

 


 

 

 

Johnny Depp probabil a gasit fantana tineretii in aventurile lui Jack Sparrow: desi se apropie de 50 de ani, starul arata de parca in ultimii 10 ani timpul a stat in loc pentru el. In prima imagine are 38 de ani, in a doua are 49 de ani.

 


 


 

Reese Witherspoon arata ce este o frumusete nemuritoare: actrita are 22 de ani in prima imagine si 36 de ani in a doua.

 


 

 

La 48 de ani, Keanu Reeves are timpul de partea sa, actorul parca si-a inghetat tineretea: in prima imagine are 30 de ani, in a doua are 44 de ani.
 

 


 

 

Eva Longoria arata astazi (cu exceptia unui machiaj mai accentuat) la fel ca in anii '90: in prima imagine are 20 de ani, in a doua are 37 de ani.

 

 

 

Fanii l-au numit pe Kevin Bacon "vampir" pentru ca pare sa ramana neschimbat, desi anii trec cu generozitate: in prima imagine are 27 de ani, in a doua are 54 de ani.


 


 

 

Sa recunoastem: Michelle Pfeiffer nu arata ca o femeie de 54 de ani. Actrita nu a recunoscut vreo operatie estetica. In prima imagine are 24 de ani, in a doua  are 53 de ani.
 

 


 

 

Tom Cruise pare ca detine secretul absolut al tineretii, starul refuza cu incapatanare sa imbatraneasca: in prima imagine are 39 de ani, in a doua are  49 de ani.

 


 

 

Rob Lowe parca efectiv a incetat sa mai imbatraneasca dupa ce a plecat din serialul The West Wing: in prima imagine are 37 de ani, in a doua are 48 de ani.
 

 

 

Salma Hayek detine si ea secretul frumusetii eterne: actrita arata la fel de frumoasa ca in urma cu peste 20 de ani. In prima imagine are 29 de ani, in a doua 46 de ani.

 


 


 

George Clooney, la fel ca vinul, a devenit mai bun cu timpul, insa in ultimii 10 ani actorul a ramas neschimbat. Cu siguranta nu-si arata cei 51 de ani.
 



Modifică setările cookies