marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

5 motive pentru care nu trebuie sa ratezi X-men First Class!

Povestile din spatele unor roluri de succes, detalii picante despre scandaluri de la Hollywood, marturisiri de o sinceritate dezarmanta despre dependenta de droguri si multe alte detalii despre biografia lui Rob Lowe vor putea fi aflate in editia de duminica, 5 iunie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata de la ora 13:15.

5 motive pentru care nu trebuie sa ratezi X-men First Class!

La 47 de ani, actorul Rob Lowe s-a decis sa-si spuna povestea in autobiografia “Stories I only tell My friends”. O carte plina de povesti captivante, strinse in patru decenii de cariera la Hollywood, “Stories I only Tell My friends” a aparut deja in librariile americane. Succesul cartii despre care Rob Lowe va vorbi la “Lumea Pro Cinema” este datorat pe de-o parte sinceritatii dezarmate, chiar si cind abordeaza subiecte delicate, cum ar fi dependenta de droguri, iar pe de alta parte povestilor pline de picanterii despre vietile altor staruri.

Johnny Depp, Geoffrey Rush si Jerry Bruckheimer vor fi prezenti in aceasta editie a “Lumii Pro Cinema” cu detalii despre “Piratii din Caraibe – Pe ape tulburi”.

Peste doar citeva zile, fanii SF vor avea parte de o super-lansare – “X MEN Cei dintai”, unul dintre cele mai asteptate filme ale verii. Filmul este regizat si scris de Matthew Vaughn, sotul Claudiei Schiffer, care a ales o distributie plina de staruri americane si europene. Kevin Bacon, Michael Fassbender si James McAvoy vor aduce telespectatorilor Pro Cinema informatii despre aceasta pelicula, care reprezinta de fapt, inceputul povestii X MEN - inca un argument pentru ca fanii sa nu rateze filmul


“Midnight in Paris”, filmul lui Woody Allen care a deschis anul acesta festivalul de la Cannes si “Kung Fu Panda 2” cu toata pleiada sa de staruri se vor afla printre subiectele editiei din 5 iunie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies