marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

S-a pregatit sa devina brutar, acum castiga 20 de milioane de dolari pe film! Vezi povestea lui James McAvoy!

"Este descurajant sa lucrezi cu femei precum Keira si Angelina, sunt printre cele mai frumoase din lume", declara James McAvoy, tanarul care a impartit platouri de filmare cu nume celebre de la Hollywood. Intr-un interviu exclusiv pentru The Sun vorbeste despre familia sa si afirma "intotdeauna mi-am dorit sa fiu bun".

S-a pregatit sa devina brutar, acum castiga 20 de milioane de dolari pe film! Vezi povestea lui James McAvoy!

Majoritatea noilor staruri de la Hollywood sunt baieti de scoala privata, dar nu si James McAvoy. El vine dintr-o familie de muncitori, stie ce inseamna sa fii sarac si nu se lauda cu ascensiunea sa. Pentru ultimul sau film - X Men: First Class  se zvoneste ca a incasat 20 de milioane de dolari.


"Sotia mea si cu mine nu vorbim niciodata despre viata noastra privata - e un mod de a scapa de capcanele celebritatii. De cand am ajuns pe harta  vedetelor cred ca am fost recunoscut de 10 ori pe strada. Nu cred ca voi ajunge in situatia ca lumea sa fuga pe autostrada dupa mine ca sa -mi faca poze cum se intampla cu Angelina Jolie sau Keira (Knightley).

Pentru un film incerc sa simplific cat pot pregatirea. In X-Men: First Class joc rolul unui profesor cu puteri mentale. Ceilalti actori cu care am lucrat si-au "materializat" puterile facand exercitii fizice si antrenamente in stil ninja, eu imi pun degetele la tampla si simulez concentrarea. Usor.

In copilarie mi-am dorit sa fiu doctor, in liceu m-am pregatit sa ajung brutar. Acum imi apreciez cariera de actor"  a declarat recent actorul  intr-un interviu
 


James a ajuns sa fie unul dintre cei mai hot si bine cotati actori britanici, jucand alaturi de nume mari. A avut o performanta exceptionala in Atonement, alaturi de Keira Knightley, si de asemenea s-a remarcat si in filme precum,
The Last King Of Scotland si Wanted alaturi de Angelina Jolie si Morgan Freeman.

Acum James il interpreteaza pe tanarul Profesor Charles Xavier in X-Men: First Class, un film de actiune cu supereroi  ce s-a lansat de curand pe marile ecrane. Spune ca este fericit ca a lucrat la filmul acesta, mai ales ca l-a intalnit pe prietenul sau biciclist, Michael Fassbender, care-l interpreteaza pe Magneto. Totusi, regreta ca Profesorul X n-a avut parte de atat de multe cascadorii.

Vine din Glasgow, Scotia si pe cand avea 7 ani parintii s-au despartit. Mama sa  transporta carucioare, bunicul era macelar si tatal zidar, iar la capitolul finante o ducea destul de greu. De la varsta de 12 ani nu a mai vorbit cu tatal sau. Pana la varsta de 16 ani nu a fost lasat sa iasa singur din casa, dar asta nu i-a afectat fericirea. Pe de-o parte spune ca l-a ajutat sa fie la locul lui, desi niciodata n-a vrut sa fie rautacios.


A trait intr-un alt mediu decat numele celorlalte vedete de la Hollywood, Robert Pattinson, Andrew Garfield si noul Superman, Henry Cavill, care au frecventat scoli private.

Fratele sau vitreg nu prea se impaca cu legea, el fiind inchis pentru 30 de luni in 2008 dupa ce a amenintat un copil de 14 ani cu un ciocan, in timpul unui jaf. A fost a doua oara cand a intrat la inchisoare

Nu a vrut sa devina actor, ci a vrut sa se alature marinei si mai tarziu sa se faca preot, amandoua oferindu-i o sansa sa scape. Doi profesori din liceu i-au deschis apetitul pentru arta, astfel prima data a cantat intr-o trupa si apoi a primit un rol mic in filmul The Near Room.
 


S-a mutat in Londra in 2003, la scurt timp dupa absolviere si talentele sale au fost observate cu usurinta in thrillerul State of Play. Pe platourile de filmare la Shameless a cunoscut-o pe viitoarea sotie, Anne-Marie Duff, cu care s-a casatorit in octombrie 2006.

Impreuna au un copil in varsta de 1 an si traiesc departe de presa in Londra. James este destul de intim cand vine vorba de viata personala si nu prea vorbeste de sotia sa, dar declara ca ea este cea care l-a ajutat sa inteleaga si sa accepte succesul.

De Sarbatori ii puteti auzi vocea in animatia Arthur Christmas, o poveste despre Mos Craciun. Si in prezent lucreaza la thrillerul Welcome to the Punch, regizat de Eran Creevy ce va fi lansat anul viitor.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies