marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

X-Men: First Class, filmul cu cele mai multe greseli in 2011: vezi topul!

Chiar daca trec printr-un proces atent si dificil de editare si montaj, filmele vor avea mereu greseli care le-au scapat actorilor, echipei de filmare sau celor de la machiaj. Uneori se pierd atat de mult in detalii incat este dificil sa le observi.


X-Men: First Class, filmul cu cele mai multe greseli in 2011: vezi topul!

Si in 2011 filme s-au intrecut in greseli chiar daca au bugete imense si nume grele pe afis.

X-Men: First Class ocupa locul intai in lista rusinii, conform moviemistakes.com. Site-ul a publicat un top si pelicula cu James McAvoy in rol principal, numara nu mai putin de 24 de greseli si gafe.

O moneda gresita din perioada nazista, lipsa de continuitate intre cadre sau chiar schimbarea coafurilor actorilor de la un cadru la altul sunt doar cateva dintre erorile gasite.

Pe locul doi, cu 13 greseli, se afla Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides , iar pe locul trei se situeaza comedia SF, Paul, cu 12 greseli.

Cu cate 10 greseli urmeaza Super 8 si The Green Hornet.

GRESELI din X-Men: First Class

10. La inceputul filmului, Shaw ii da tanarului Erik o moneda. E o moneda de 5 marci, nazista, din 1934, dar genul acesta a fost produs in perioada 1936-1939.

9. Erik vine in Argentina intr-un tinut numit Villa Gesell, un oras in mijlocul muntilor. Villa Gesell este un oras pe plaja Oceanului Atlantic, fara munti.

8. In First Class, Profesorul X este paralizat, la finalul filmului in 1962. In filmul anterior, el mergea cand a vizitat-o pe fata (Jean), la jumatatea anilor '70, alaturi de Magneto.

7. Emma Frost este vazuta ca adulta (pe la aceeasi varsta cu Professor X si Magneto). Dar personajul ei este si in X-Men Origins: Wolverine, cand cei doi sunt mult mai batrani, dar ea este mai tanara.

6. Scena de la inceput se desfasoara intr-un lagar de concentrare german, in Polonia ocupata in 1944. Omul de stiinta Sebastian Shaw il observa printr-o fereastra pe Erik, cum indoaie poarta de metal si cheama un baiat sa-l vada. La intrarea in biroul sau, se aude piesa Non, Je ne regrette rien. Melodia a fost scrisa in 1956 si inregistrata de Edith Piaf in 1960.

5. Pozitia mainii fermierului se misca dupa ce Erik l-a injunghiat si tintuit de masa.

4. Cutitul folosit in secventa clubului din Argentina nu are sange pe lama, desi a injunghiat un om in stomac si mana altuia de doua ori.

3. In filmul original X-Men, Xavier mentioneaza ca l-a cunoscut pe Magneto cand avea 17 ani. Aici il cunoaste dupa 20, dupa ce devine profesor.

2. In scena in care Erik il confrunta pe Shaw pe barca, parul Emmei isi schimba forma. O data este lasat pe umeri, o data este prins.

1. Shot-ul pentru a stabili locatia barcii lui Show arata ca sunt in Miami. Si totusi, in cadru vedem un pod suspendat. Este Sunshine Skyway Bridge, in Tampa, nu in Miami. Podul a fost construit in 1982 si nu in 1962.



Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto


Modifică setările cookies