marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A fost lansat primul teaser al noului serial de acțiune de la Pro TV, GROAPA

Serialul „Groapa“ a intrat în linie dreaptă cu filmările, iar producătorii ne prezintă deja un prim teaser al celui mai așteptat proiect al toamnei.

A fost lansat primul teaser al noului serial de acțiune de la Pro TV, GROAPA
Așteptarea crește, curiozitatea este tot mai mare, iar filmările decurg sub căldura toridă. Personajele încep să se contureze, iar acțiunea să fie tot mai puternică. Este vorba despre noul serial GROAPA, care va putea fi urmărit în curând pe PRO TV și VOYO. 

Daniel Nuță este cel care îl va interpreta pe Sasha Vlahu, eroul principal și cel care se va regăsi în mijlocul acțiunii. Într-o poveste în care neașteptatul va fi la fiecare colț, actorul filmează deja de peste două luni și oferă noi detalii despre cum arată personajul. 
 
„În principiu, interacțiunile lui sunt cu toate personajele. De la Alma, familie, acoliții lui Sandu, Franco, Alică, Tache frizerul, Tibi Meclă, everyone. Sasha e omul iubit de toată lumea, mai puțin de cei cărora le strică planurile. O să vedeți voi care sunt ei“, declară Daniel Nuță. 


 
Datorită rolului, actorul a avut ocazia să fie pe platourile de filmare alături de majoritatea colegilor din cast: „Distribuția e una foarte bine aleasă, fiecare e pe tipologia lui, adică apropiat de trăsăturile lui de caracter. Am avut foarte multe secvențe cu Teona (Alma), cu Tudor Istodor – fratele (Vali Vlahu), cu Nicu Mihoc – tata (Sandu Vlahu), cu Maria Buză – mama (Zina Vlahu). Cum să vă zic - suntem o familie ciudată, cel puțin. O familie anormală, cu multe probleme. Scopul lui Sasha este să refacă armonia acolo”.
 
Cum majoritatea filmărilor se desfășoară la Giurgiu, pe timpul verii, era de așteptat ca provocările să nu lipsească: „Zilele de caniculă pe malul Dunării au fost grele. Nu mai spun de țânțari. Am filmat urmăriri, accidente, discursuri lungi, întâlniri secrete, un show cu de toate. O să vă placă tare, sunt sigur“. 
 
Dacă ar fi să-și definească personajul, Daniel nu ar sta pe gânduri și ar spune că Sasha este: „rezolvatorul de probleme care crede că lumea încă mai are o speranță“.




Nu a mai rămas mult și cei de acasă vor avea ocazia să-l descopere pe Sasha Vlahu! GROAPA... în curând pe PRO TV și VOYO!

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies