marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dennis Quaid a povestit despre dependența de cocaină și salvarea pe care a găsit-o în credință

La cei 69 de ani ai săi, actorul a făcut dezvăluiri despre viciul care i-a consumat viața.

Dennis Quaid a povestit despre dependența de cocaină și salvarea pe care a găsit-o în credință
Dennis Quaid a ridicat cortina de pe trecutul său ca dependent de cocaină, în care doar momentul de „lumină albă“ l-a determinat să se trateze în 1990. El a povestit pentru revista americană „People“ cum, pe fondul succesului filmelor sale din anii 1980, a ajuns să aibă probleme cu drogurile, într-o perioadă pe care el a numit-o „școala cocainei“.
 
„Sunt recunoscător că sunt încă aici, sunt recunoscător că sunt în viață cu adevărat în fiecare zi“, spune Dennis Quaid care, în căutarea unei modalități de a „umple golul“ lăsat de droguri, a explorat o varietate de texte religioase înainte de a se întoarce la credința creștină în care a crescut.
 
Acum, bărbatul de 69 de ani, care s-a căsătorit în urmă cu trei ani cu cea de-a patra soție a sa, Laura, a declarat că este „cel mai fericit din viața mea“.


 
Dennis s-a bucurat de celebritate încă din 1979, când a apărut în filmul „Breaking Away“, un film de maturitate despre proaspeții absolvenți de liceu. Apoi a devenit cunoscut prin filme precum „The Right Stuff“, „The Big Easy“ și „Great Balls Of Fire“!
 
Cu toate acestea, trendul consumului de droguri din showbizul acelei epoci l-a corupt și pe tânărul Dennis, care a plonjat într-o dependență de cocaină. Explicând că drogurile erau incluse în „unele bugete de film“, Dennis a spus odată pentru emisiunea „Today“: „Știți, în anii ’80 consumam cocaină aproape zilnic. Am petrecut multe, multe nopți strigând la Dumnezeu să mă lepede de asta“, s-a confesat el, explicând într-un alt interviu, acordat lui Larry King la CNN, că „la acea vreme, cocaina era considerată inofensivă“.
 
Acum, el a rememorat momentul în care a decis să se oprească: „Îmi amintesc că m-am dus acasă și am avut un fel de experiență de lumină albă în care m-am văzut fie mort, fie în închisoare, fie pierzând tot ce aveam, iar eu nu am vrut asta“.



 
După această experiență, actorul s-a internat la dezintoxicare și s-a reconectat la creștinism. „Când ai terminat cu dependența, ai nevoie de ceva care să umple acel gol, ceva care să funcționeze cu adevărat, nu-i așa?“. Tot atunci, în încercarea de-a o liniști pe mama sa, Juanita, a compus cântecul creștin „On My Way To Heaven“, care să o facă „să știe că sunt bine, pentru că nu eram bine până atunci. Am început să dezvolt o relație personală cu Dumnezeu Înainte de asta, nu am avut una, chiar dacă am crescut ca un creștin“, a mai dezvăluit starul din „Far From Heaven“ și „The Day After Tomorrow“.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies