marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Suraj Sharma: actorul din Life of Pi va juca alaturi de Jon Hamm intr-o drama despre baseball

Dupa Life of Pi, actorul Suraj Sharma va juca intr-un alt film de amploare: Million Dollar Arm. Filmul, al carui personaj principal este Jon Hamm, ii ofera lui Sharma primul rol major dupa Life of Pi.

Suraj Sharma: actorul din Life of Pi va juca alaturi de Jon Hamm intr-o drama despre baseball

The Hollywood Reporter a confirmat faptul ca Suraj Sharma se va alaturi echipei din cadrul filmului dramatic Million Dollar Arm. Subiectul peliculei este baseballul iar regizorul dramei sportive este Craig Gillespie (Lars and the Real Girl).

Scenariul este scris de cunoscutul Tom McCarthy iar in centrul povestii sta J.B. Bernstein, interpretat de Jon Hamm, care este un impresar sportiv. Acesta descopera jucatori talentati precum Dinesh Patel si Rinku Singh prin intermediul unui unei metode neconventionale: un reality show din India.

 

 La acest reality show participa 40.000 de sportivi, printre care si personajul lui Sharma. In cadrul actorilor din distributie se mai numara si Alan Arkin (Argo) care este un jucator retras la pensie. Filmarile lui Million Dollar Arm vor incepe in mai in India si se vor muta apoi in Atlanta.

 

 


Suraj Sharma a impresionat Hollywood-ul cu interpretarea sa in Life of Pi, unde l-a jucat pe Pi, baiatul care naufragiaza in Ocean intr-o barca, alaturi de un tigru. Fara nici un fel de experienta, Sharma a reusit sa emotioneze la casting, unde a batut mii de alti tineri. Dupa o lunga serie de preselectii organizate in intreaga Indie, la care au participat peste 3.000 de tineri, regizorul Ang Lee, Avy Kaufman, responsabila cu distributia si echipa ei, l-au ales pe Suraj Sharma, in varsta de 17 ani, pentru rolul lui Pi Patel. Suraj este student. In momentul respectiv, locuia cu parintii lui in Delhi, India. (Ca o ironie, parintii lui Suraj sunt matematicieni, iar primul rol cinematografic al fiului lor avea sa fie cel al unui personaj pe nume Pi - o constanta matematica).

 

 

 

Suraj nici macar nu intentionase sa dea o proba pentru acest rol; initial, fratele lui urma sa se prezinte la preselectie. In cursul a sase luni, Suraj a trecut de patru etape de selectie. A fost o experienta de-a dreptul ametitoare pentru el, fiindca, pana in momentul respectiv, Suraj dusese viata unui adolescent normal.

 

Suraj Sharma si Ang Lee


"M-am nascut si am crescut in Delhi. Fratele meu a jucat in cateva filme si era prieten cu directorul de distributie care organiza auditiile pentru Life of Pi. Am mers cu fratele meu sa dau probe. Nu imi doream sa fac actorie, pur si simplu s-a intamplat. Producatorii ma tot chemau inapoi. M-au invitat la Mumbai sa vorbesc cu Dao Yan. Inseamna domnul regizor in chineza. Nu-mi place sa-l numesc Ang, nu e respectuos. Doua saptamani mai tarziu mi-au spus <<Suraj trebuie sa vii in Taiwan>>. Era amuzant pentru ca nici atunci nu am crezut ca am primit rolul. Nu crezi ca aceste lucruri ti se pot intampla tie" a declarat Suraj Sharma pentru Reuters.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies