marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adrenalină, flirt și un celebru tablou de Monet. Rene Russo și Pierce Brosnan au o Aventură în doi

Furtul unui celebru tablou alertează autoritățile, care ajung pe urmele unui bogătaș excentric.

Adrenalină, flirt și un celebru tablou de Monet. Rene Russo și Pierce Brosnan au o Aventură în doi
Thomas Crown (Pierce Brosnan) e un prosper milionar self-made, care își permite orice huzur. Chipeș, rasat și educat pe băncile universității Oxford, în urma unei burse de merit, ai spune că a atins nivelul de viață dorit. Numai că, în ciuda reușitelor sale, Thomas simte că statutul de bogătaș nu e suficient pentru a fi și fericit.
 
Astfel, din dorința de-a se simți din nou „stimulat”, el pune la cale furtul unui tablou celebru de Monet – pe care, altfel, chiar și l-ar putea permite. Dar ce haz ar mai avea obținerea lui fără un efort susținut?


 
Mânat de aventură și de gândul că va fi din nou în centrul atenției, Thomas Crown reușește să subtilizeze celebra opera dintr-o galerie din New York, ceea ce alertează autoritățile și devine știrea zilei. Nimeni nu-l bănuieșe defetl, până când Catherine Banning (Rene Russo), care este agent de asigurări și cercetează cazul pe cont propriu, își dă seama că ar putea să știe câte ceva despre misterioasa dispariție.


 
Hotărâtă să recupereze tabloul, cu orice preț, Catherine încearcă să se apropie discret de Thomas și chiar reușește să pătrundă în lumea celor mai bogați oameni din New York, prin intermediul unor prieteni. Însă, când în sfârșit ajunge să-l cunoască pe Thomas, ea își dă seama că nu poate rezista farmecului său.


 
Totodată, hoțul de lux lasă deoparte pasiunea pentru tablou, lansându-se într-o nouă aventură, aceea de a-I câștiga inima acestei femei mai mult decât interesante.
 
Filmul „Aventură în doi”/„The Thomas Crown Affair” este difuzat la Pro Cinema vineri seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la 00:45.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies