marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Zendaya, o prezență futuristă la premiera filmului Dune: Part Two

Mult-așteptata continuare a blockbusterului SF din 2021 a avut premiera mondială la Londra, în prezența celui mai sexy „robot”.

Zendaya, o prezență futuristă la premiera filmului Dune: Part Two
Pe covorul roșu de la premiera SF-ului „Dune: Part Two” s-a simțit o atmosferă clar futuristă. Dacă Timothée Chalamet a purtat pantaloni metalici, iar Florence Pugh a defilat într-o rochie neagră cu glugă și paiete, de la Valentino, cea care s-a integrat perfect în atmosfera filmului a fost Zendaya, care a apărut într-un costum de cyborg argintiu dovedind că, atunci când vine vorba de modă, ea nu este doar dintr-o altă ligă, ci dintr-o altă lume.
 
Law Roach, stilistul lui Zendaya, i-a ales body-ul metalic din colecția couture a designerului francez Thierry Mugler din 1995. Costumul de robot a fost creat inițial împreună cu artistul Jean-Jacques Urcun și inspirat de personajul Futura din romanul „Metropolis” din 1925. Construit din crom și prevăzut cu decupaje din plexiglas, costumul a fost realizat în șase luni. 


Aspectul futurist a fost alegerea perfectă pentru lansarea unui film SF, iar dacă Zendaya a vrut să creeze un moment iconic pe covorul roșu, atunci a ales ținuta potrivită. 
 

 
 
Thierry Mugler, care a murit în 2022 la vârsta de 73 de ani, era cunoscut pentru apetența sa pentru spectacol. Când body-ul lui Zendaya a fost văzut pentru prima dată pe podium la mijlocul anilor '90, a fost în cadrul unui spectacol special organizat la Cirque d'Hiver din Paris, pentru a marca 20 de ani de existență a brandului Thierry Mugler. 



„Dune: Part Two” îi mai are în distribuție pe Timothée Chalamet, Josh Brolin, Florence Pugh, Léa Seydoux, Rebecca Ferguson, Souheila Yacoub, Stellan Skarsgard, Austin Butler și Anya Taylor-Joy.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies