marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alfonso Cuaron, regizorul care care a transformat tehnologia 3D intr-o bijuterie cinematografica, a fost recompensat cu primul Glob de Aur din cariera pentru filmul Gravity

Nominalizat pentru prima data la Globurile de Aur, Alfonso Cuaron a si castigat ravnitul trofeu, fiind desemnat cel mai bun regizor, pentru productia Gravity.

Alfonso Cuaron, regizorul care care a transformat tehnologia 3D intr-o bijuterie cinematografica, a fost recompensat cu primul Glob de Aur din cariera pentru filmul Gravity

Dupa doua nominalizari la Oscar pentru regia filmelor Y tu mama tambien (2003), Children of Men (2007), Alfonso Curaon a castigat primul trofeu important din cariera, fiind recompensat cu Globul de Aur pentru regia realizata la Gravity.

 

"Acest premiu este pentru toti cei care m-au ajutat sa fac acest film. Sandra, esti cea mai uimitoare colaboratoare. George, ai fost extraordinar si te-ai implicat foarte mult. Multumesc tuturor pentru ca m-ati ajutat sa fac acest film. Si nu in ultimul rand Ii multumesc mamei mele", a declarat regizorul de 52 de ani.

 

 

Alfonso Cuaron a reusit anul trecut sa impresioneze pe toata lumea cu pelicula Gravity, laudata de critici si numita "motivul pentru care 3D-ul a fost inventat". Cu toate ca a primit numeroase aprecieri, iar filmul a fost catalogat drept unul exceptional, Cuaron a marturisit ca industria filmelor 3D este slaba pentru ca multi dintre cineasti doar convertesc filmele in 3D, nu le realizeaza de la inceput cu aceasta tehologie.

 

"Problema majora de acum este ca cineastii fac filme care nu sunt facut pentru 3D, dar le convertesc pentru a avea un succes comercial mai mare, si in final, sunt o porcarie. Aceste filme convertite nu urmaresc regulile 3D-ului si nu functioneaza" a spus acesta, conform Huffington Post.

 

 

Transformat intr-unul dintre cele mai discutate filme din aceasta perioada, Gravity a atras atentia tuturor, fie critici, regizori, sau public. Povestea unui om de stiinta si al unui astronaut pierduti in spatiu si care incearca sa supravietuiasca a fost laudat si este considerat un candidat la Oscaruri, Guillermo del Toro fiind cel mai nou nume care s-a declarat un fan al productiei.

 

Drama SF despre spatiu cu George Clooney si Sandra Bullock se anunta a fi la fel de captivanta ca 2001: Odiseea spatiala, celebrul film al lui Stanley Kubrick. Filmul, cu buget de 80 de milioane de $, prezinta doi astronauti, o femeie si un barbat, care sunt singurii supravietuitori in urma unui accident petrecut pe o statie spatiala. Cei doi astronauti fac tot posibilul sa se intoarca pe Terra, inainte ca un alt dezastru sa se intample.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies