marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Amor neașteptat la Hollywood! Monica Bellucci e noua iubită a lui Tim Burton

Actrița de origine italiană și regizorul formează unul dintre cele mai neașteptate cupluri din Cetatea Filmului.

Amor neașteptat la Hollywood! Monica Bellucci e noua iubită a lui Tim Burton
Se cunosc de 16 ani, de la Festivalul de Film de la Cannes, dar de-abia în urmă cu patru luni s-au privit ca pe niște posibili parteneri de viață. Ea a apărut în „Malena“ și „Patimile lui Christos“, iar el a semnat regia unor producții ca „Edward mâini-de-foarfece“, „Charlie și fabrica de ciocolată“, „Batman“, „Planeta maimuțelor“ și mult mai recentele „Dumbo“ și „Wednesday“ – filmat chiar la noi în țară.
 
Actrița Monica Bellucci (58), considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din lume, și Tim Burton (64), unul dintre cei mai apreciați cineaști ai Hollywoodului, s-au remarcat în toamnă la Festivalul de Film Lumiere din Lyon, unde ea a fost invitată să urce pe scenă și să-i înmâneze lui un premiu.
 
Foarte discreți, cei doi nu au dat de înțeles că atunci s-ar fi înfiripat ceva între ei, însă recent au fost văzuți plimbându-se de mână pe străzile din Madrid. Și a fost de-ajuns ca imaginile să apară în paginile publicației franceze „Paris Match“, pentru ca de-acolo să facă înconjurul lumii.

 
Monica Bellucci a fost singură în ultimii trei ani, după despărțirea de artistul Nicolas Lefebvre. Între 1999 și 2013, a fost căsătorită cu Vincent Cassel, cu care are două fete, pe Deva (19 ani) și Leonie (13 ani).
 
De cealaltă parte, Tim Burton a avut o relație de 13 ani cu o altă actriță celebră, Helena Bonham Carter, alături de care are doi copii, un băiat de 20 de ani, Billy, și o fiică de 16, Nell.

 

 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies