marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie: actrita a stralucit alaturi de Brad Pitt la premiera filmului World War Z din Tokyo

Brad Pitt a venit insotit de catre sotia sa, Angelina Jolie la premierea ultimului film, “World War Z”, din Tokyo, care a avut loc in aceasta saptamana.

Angelina Jolie: actrita a stralucit alaturi de Brad Pitt la premiera filmului World War Z din Tokyo

 

Aflata in Tokyo, actrita de 38 de ani a participat si un eveniment in care a vorbit despre filmul regizat de ea “In the Land of Blood and Honey”.


La conferinta de presa Angelina a vorbit din nou despre violenta sexuala. “Acesta este doar un inceput”, a spus Angelina, conform  NY Daily News. “Scopul nostru trebuie sa fie acela de a trage un semnal de alarma,  astfel ca violul nu mai poate fi folosit ca o arma de razboi, oriunde in lume, asa cum a fost in Bosnia, si asa cum este astazi, din Congo pana in Siria ".

 


"Cand am pornit pe acest drum, facand acest film, m-am gândit doar sa spun o poveste, si sa fac tot ce imi sta in putinta, sa dau glas supravietuitorilor”, a spus ea. “Dar astazi sunt aici, nu doar ca regizor, ci ca un militant si o parte a unui efort global care este in crestere, pe zi ce trece.”


In the Land of Blood and Honey este o poveste despre violentele abominabile la care au fost supuse femeile in timpul razboiului bosniac (1992 - 1995), in care s-au luptat comunitatile sarbe, musulmnane si croate.

 

Angelina Jolie a fost total tulburata de povestile din lagarele de prizonieri din Bosnia. In 2010 a vizitat Foca din Bosnia de est, teatrul unor evenimente extrem de dure: mii de femei bosniace musulmane au fost violate in taberele unde erau tinute prizoniere de soldati sarbi. Unele erau intentionat lasate insarcinate pentru "a dilua genele musulmane". 

 

 

"Sunt multe scene grafice si tulburatoare, pentru ca am vrut sa pastrez realitatea razboiului, insa nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Unde nu am stiut ceva, am intrebat" a povestit actrita. De la inceput, proiectul a fost inconjurat de controverse.


Angelina Jolie il insoteste pe Brad Pitt in turneul de promovare al celui mai nou proiect al sau, Wold War Z. 


Regizat de Marc Forster filmul spune povestea unui angajat al Organizatiei Natiunilor Unite, interpretat de Pitt, care calatoreste in toata lumea incercand sa opreasca invazia de zombies care distruge omenirea.Scenariul a fost scris de Matthew Michael Carnahan, avand la baza romanul "World War Z: An Oral History of the Zombie War" scris de Max Brooks.Povestea este prezentata in forma unor marturii adunate de un cercetator, care incearca sa gaseasca leacul acestei pandemii care a ucis mare parte din populatia globului. Din distributia filmului mai fac parte Mireille Enos, James Badge Dale, Matthew Fox si Daniella Kertesz.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies