marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie arata din ce in ce mai bine: cum a surprins actrita la premiera noului ei film, Maleficent

Angelina Jolie arata din ce in ce mai bine, iar asta a demonstrat-o zilele acestea, la un eveniment de promovare al super productiei Maleficent.

Angelina Jolie arata din ce in ce mai bine: cum a surprins actrita la premiera noului ei film, Maleficent

Alaturi de Angelina Jolie a fost si Elle Fanning, eroina filmului Disney. Insa Jolie a fost cea care a atras atentia intr-o tinuta eleganta, neagra, formata dintr-un top si pantaloni stramti.  La 38 de ani si dupa cele doua operatii de mastectomie, Angelina Jolie incepe sa arata ca in zilele ei bune, din urma cu un deceniu.


Dupa ce a fost criticata in ultimii ani pentru faptul ca e prea slaba, acum actrita pare sa fie din nou in forma. La evenimentul ce a avut loc in Paris, Franta, Jolie a parut extrem de bine dispusa si mandra de noul ei proiect.

 

 

In Maleficent, Angelina Jolie aduce la viata una dintre cele mai cunoscute eroine negative Disney. Considerat unul dintre cele mai curajoase proiecte ale studiourilor Disney, succesul filmului Maleficent este pus sub semnul intrebarii din cauza faptului ca promovarea ca o productie infricosatoare ar putea avea efecte negative asupra spectatorilor.

Cu toate acestea, Angelina Jolie si Elle Fanning considera ca lumea nu are de ce sa se teama de povestea care va urma sa apara in cinematografe pe 30 mai.

 

 

"Am respectat scenariul original, dar in acelasi timp am incercat sa aducem in prim plan ceea ce ne-a placut noua la aceasta poveste. Speram sa va prezentam o lume pe care nu ati mai vazut-o pana acum", a declarat Angelina Jolie. "Este o poveste foarte frumoasa si cred ca este foarte diferita de ceea ce se asteapta oamenii sa vada", a explicat actrita.

 

 

"De cate ori am urmarit animatia, nu mi-a fost teama de Maleficent, ci mai degraba am fost intrigata", a afirmat si Elle Fanning.

 

In Maleficent, Angelina Jolie interpreteaza rolul ursitoarei celei rele intr-o versiunea a povestii in care se va pune accent pe evenimentele care au determinat-o pe aceasta sa devina malefica si sa arunce un blestem asupra printesei Aurora (Elle Fanning). 

 

Maleficent intra in cinematografele din Romania incepand cu 30 mai.

 

Sursa foto: getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies