marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anthony Hopkins, impresionat de Bryan Cranston in Breaking Bad: Este cea mai buna interpretare pe care am vazut-o vreodata. Actorul a numit serialul o capodopera

"Interpretarea ta in rolul lui Walter White este cea mai buna pe care am vazut-o...vreodata". Acestea au fost cuvintele legendarului Anthony Hopkins intr-o scrisoare pe care i-a trimis-o lui Bryan Cranston, dupa ce a vazut serialul Breaking Bad.

Anthony Hopkins, impresionat de Bryan Cranston in Breaking Bad: Este cea mai buna interpretare pe care am vazut-o vreodata. Actorul a numit serialul o capodopera


Breaking Bad este disponibil si pe voyo.ro. Il vezi aici


Anthony Hopkins
este un fan inrait al serialului Breaking Bad. Mai mult de atat, legendarul actor i-a trimis acestuia o scrisoare deschisa in care il lauda pe Bryan Cranston si numeste interpretarea lui drept cea mai buna pe care a vazut-o vreodata, scriu cei de la Hollywood Reporter.

Actorul de 75 de ani a scris in scrisoare ca a terminat de vazut cele 6 sezoane - de fapt, au fost cinci, ultimul impartit in doua parti- intr-un maraton de 2 saptamani si ca a fost atat de impresionat de serial incat a simtit nevoie sa le trimita creatorilor si actorilor o scrisoare in care sa le spuna cat de mult i-a placut.

 

 


 

"Draga domnule Cranston,

Iti scriu acest mail dupa ce am terminat de urmarit in maraton serialul Breaking Bad, de la primul episod si pana la finalul serialului. Doua saptamani in care am fost dependent de acest show.

Nu am urmarit niciodata ceva mai bun. Genial. Interpretarea ta in rolul Walter White este cea mai buna pe care am vazut-o vreodata.

Stiu ca trebuie sa faci o gramada de compromisuri si sa inghiti porcarii in aceasta industrie, incat imi pierdusem speranta in orice.

Dar aceasta opera de arta este spectaculoasa. Este remarcabila implicarea tuturor in dezvoltarea serialului. Cat ati lucrat la el, 5 sau 6 ani? Rezultatul este fabulos si ca sa folosesc un cuvant la moda, este misto."


Ceea ce a inceput drept o comedie neagra, s-a transformat intr-un labirinit al sangelui, distrugerii si intr-un iad. La fel ca operele shakesperiene sau tragediile grecesti.

Daca ai ocazia,  te rog sa le transmiti admiratia mea colegilor tai -  Anna Gunn, Dean Norris, Aaron Paul, Betsy Brandt, R.J. Mitte, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Steven Michael Quezada - tuturor celor care au contribuit la aceasta capodopera.


Iti multumesc. O astfel de capodopera este rara si din cand in cand, astfel de creatii iti ofera incredere in aceasta industrie si speranta.

Tu si ceilalti din distributie sunteti cei mai buni actori pe care i-am vazut. Poate suna exagerat, dar nu este. Este miezul noptii in Malibu si simteam nevoie sa iti scriu acest email.

Felicitari si aveti respectul meu profund.  Esti, intr-adevar, un mare actor.

Toate cele bune,

Tony Hopkins"

 

Breaking Bad s-a incheiat definitiv acum 2 saptamani, cu un record de 10 milioane de spectatori. De-a lungul timpului, Bryan Cranston a fost recompensat cu 3 premii Emmy, iar rolul sau este considerat unul dintre cele mai bune din istoria televiziunii. Lansat in 2008, serialul s-a incheiat dupa 5 sezoane, in 2013 si a devenit unul dintre cele mai populare, un adevarat fenomen la nivel global.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies