marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Breaking Bad: motivele pentru care serialul creat de Vince Gilligan va intra in istorie

Intr-un interviu acordat pentru The Hollywood Reporter, Vince Gilligan, creatorul serialului Breaking Bad, a vorbit despre ideea de la care a pornit show-ul, despre secretul succesului din spatele sau, dar si despre misterul pe care il pastreaza.

Breaking Bad: motivele pentru care serialul creat de Vince Gilligan va intra in istorie

 

In fiecare luni, de la ora 20:00 poti urmari cele mai noi episoade din sezonul final al lui Breaking Bad, pe voyo.to, la o zi dupa lansarea in SUA!

 

 

Ajuns la final, Breaking Bad a creat o adevarata dependenta in intreaga lume, cele opt episoade din ultimul sezon fiind asteptate cu nerabdare de toata lumea. In octombrie 2011, inainte de a incepe cel de-al cincilea si ultimul sezon al seriei, Vince Gilligan a dat un interviu celor de la The Hollywood Reporter in care a explicat de ce serialul va intra in istorie si va reprezenta un punct de reper in televiziune.

 

 

 

"Imi place sa cred ca Breaking Bad va ramane in istorie ca un reper important, tinand cont de incrancenarea noastra de a spune o poveste care se concentreaza asupra schimbarii continue a personajelor. A fost important de sa dezvoltam o evolutie a personajului care sa aiba loc de la o saptamana la alta. Cred ca Breaking Bad aduce transformarea fundamentala a personajului principal. Intotdeauna am luat eroul nostru si l-am transformat intr-un tip rau pe durata seriei. Cred ca abordarea diferita a povestirii este ceea ce am realizat cu acest serial si speram sa existe si altele care sa nu implice doar ideea de a proteja personajele", a declarat Gilligan.

 


Vince Gilligan a vorbit si despre oamenii cu care a avut onoarea sa lucreze, declarandu-se norocos si mandru de familia care s-a format: "Cred ca Bryan Cranston este cel mai tare tip cu care se poate lucra. Unul dintre aspectele de care sunt cel mai mandru in ceea ce priveste Breaking Bad este cel legat de echipa minunata cu care am colaborat, incepand cu Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, dar si ceilalti actori, producatori, scenografi, regizori. Am fost norocos, nu pot vorbi doar despre succesul meu".

 

Breaking Bad se apropie de finalul serialului. Mai sunt 7 episoade pana cand fanii vor afla deznodamantul. Cel mai nou episod a facut record de audienta, dupa ce aproape 6 milioane de spectatori s-au adunat in fata televizoarelor.

 

 

In fiecare luni, de la ora 20:00 poti urmari cele mai noi episoade din sezonul final al lui Breaking Bad, pe voyo.to, la o zi dupa lansarea in SUA!



Modifică setările cookies