marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Antipatii celebre! Top STARURI care SE URASC dupa ce-au filmat impreuna!

Scandaluri, barfe, atacuri - totul pe platourile de filmare!

Antipatii celebre! Top STARURI care SE URASC dupa ce-au filmat impreuna!

Unele vedete pur si simplu nu se pot abtine de la insulte si remarci acide la adresa colegilor de breasla. Suprinzator, chiar si nume mari din cinematografie s-au “pretat” la asa ceva.Iata o lista cu cele mai celebre "antipatii" dintre actori pe plotourile unde au filmat impreuna!


7. Megan Fox si regizorul Michael Bay, in “Transformers: Revenge of the Fallen” (2009)

Toata lumea stie ca Megan Fox arata foarte hot, insa nu e tocmai cea mai inteligenta sau talentata actrita de la Hollywood. Cu toate acestea, focoasa bruneta l-a comparat pe regizorul Michael Bay cu Hitler, reprosandu-i ca filmul pune mai mult accent pe efectele speciale decat pe jocul actoricesc. Din nefericire, actrita nu a realizat ca de fapt regizorul ii facea un mare favor prin asta, atat ei cat si colegului Shia LaBeouf. Bay a considerat ca lipsa de talent este acceptabila, insa prostia nu. Prin urmare, Megan Fox nu a mai fost “invitata” in distributia urmatorului film al francizei!

6. Harrison Ford si Josh Hartnett, in “Hollywood Homicide” (2003)

Arhi-cunoscuta problema dintre generatii si-a facut aparitia si pe platourile de filmare de la “Hollywood Homicide”. In timp ce Ford l-a numit constant pe Hartnett un golan, acesta a facut la randul sau remarci dispretuitoare legate de... varsta lui Harrison! Filmul a fost considerat un esec, iar gurile rele spun ca asta s-a intamplat si din cauza acestei neintelegeri, actorii refuzand macar sa se priveasca la filmari!


5. Leonardo DiCaprio si Claire Danes, in “Romeo and Juliet” (1996)

Se iubeau cu foc in vazul spectatorilor si pareau cuplul perfect, insa lucrurile nu stateau la fel de roz si in viata reala! Leonardo DiCaprio si Claire Danes s-au cam bucurat la finalizarea filmarilor pentru ca nu mai suportau deloc sa petreaca timp impreuna! Blondina cu chip angelic l-a considerat pe Leo mult prea imatur si a fost agasata la culme de poznele pe care acesta i le facea pe platou, dar sentimentele erau impartasite! DiCaprio a considerat-o mult prea sensibila, pretioasa, si fara simtul umorului.




4. Bill Murray si Lucy Liu, in “Charlie’s Angels” (2000)

Bill Murray a fost foarte serios in rolul lui Charlie si nu a schitat nici macar un zambet pe parcursul filmarilor. Chiar daca totul parea regizat, adevarul a fost altul! Actorul nu a putut accepta sub nici o forma orgoliul nemasurat al asiaticei si a refuzat sa faca aparitii de promovare pentru lansarea filmului in 2000. Participarea la continuarea “Charlie’s Angels: Full Throttle” nici macar nu a mai intrat in discutie!

 


3. Bette Davis si Joan Crawford, in “What Happened to Baby Jane?” (1962)

Cele doua actrite de categorie grea s-au iubit una pe cealalta ca uleiul si apa! Adica deloc! Scenele de paruiala din filmul “What Happened to Baby Jane” au iesit foarte bine, parand verosimile. Asta nu din cauza performantei artistice extraordinare a celor doua, ci din cauza ca actritele chiar s-au lovit si impins pe bune de cate ori au avut ocazia! In plus, ele au facut remarci rautacioase despre vietile lor personale, cum ar fi: “Nu inteleg cum poti purta o coafura poodle la asa varsta” (despre Bette) sau “Crawford este responsabila pentru raspandirea sifilisului in America”. Ouch!



2. Sir Anthony Hopkins si Shirley MacLaine, in “A change of Seasons” (1980)

Barfele spun ca nu trebuia sa fii un expert in psihologie ca sa observi ca Hopkins nu putea sa o inghita deloc pe colega sa de filmare, Shirley MacLaine. Insa zvonurile s-au confirmat intr-adevar in momentul in care actorul a fost intrebat intr-un interviu cum a fost sa lucreze cu Shirley. Fara a sta prea mult pe ganduri, acesta a raspuns: “A fost cea mai ingrozitoare actrita cu care am lucrat vreodata!”

 


1. Marlon Brando si Sophia Loren, in “A Countess from Hong Kong” (1966)

Cine si-ar fi putut imagina vreodata ca aceste doua figuri iconice ale lumii filmului ar putea fi altfel decat perfect manierate si elegante? In timp ce Sophia era delicata si senzuala, Marlon era un tanar rebel si excentric. Disputa a izbucnit in clipa cand, exact in toiul unei scene foarte romantice, Brando a intrebat-o senin pe actrita: “Stiai ca ai fire de par in nas?”


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies