marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anya Taylor-Joy, din „The Queen’s Gambit“, a fost declarată Femeia anului

Chiar în ajunul premierei noului său film, „The Menu“, revelaţia Netflixului a ajuns pe cea mai înaltă treaptă a popularităţii.

Anya Taylor-Joy, din The Queen rsquo;s Gambit , a fost declarată Femeia anului
Captivantă în „The Queen’s Gambit“, filmul despre traseul unei geniale jucătoare de şah, copilăroasă în „Emma“, o nouă ecranizare după Jane Austen, şi complet transformată în „Peaky Blinders“, serialul care a creat isterie în mediul online, Anya Taylor-Joy îşi trăieşte din plin perioada de glorie, ştiind că acum toate reflectoarele sunt pe ea.
 
Cu puţin timp înainte de-a păşi din nou pe covorul roşu, la New York, la premiera celui mai nou film al său, „The Menu“, în care le dă replica lui Nicholas Hoult şi redutabilului Ralph Fiennes, tânăra actriţă a fost vedeta pictorialului central al revistei „Harper’s Bazaar“, care o anunţă pe copertă ca Femeia anului – în fruntea unei liste pe care apar şi numele actriţelor Viola Davis, Sienna Miller, dar şi cel al regretatei regine Elisabeta a II-a.

 
Anya Taylor-Joy apare fotografiată pe cal într-o splendidă ţinută Dior, care îi dă un aer regal. De altfel, întreaga şedinţă foto a fost axată pe aerul său aristocrat şi pe o serie de piese vestimentare retro, care îi vin atât de bine Anyei. Într-una dintre fotografii, aceasta apare alături de partenerul său din „The Menu“, Nicholas Hoult.

 

 
De altfel, ieri cei doi s-au reîntâlnit pe covorul roşu de la AMC Lincoln Square din New York la premiera peliculei regizate de Mark Mylod. Evenimentul a fost unul dintre cele mai aşteptate, „The Menu“ promiţând publicului să „schimbe meniul“ filmelor clasice şi să introducă elementul de suspans în ceea ce părea… o cină obişnuită la un restaurant de mare clasă. Cam cum a făcut-o şi „Hotel Budapesta“/„The Grand Budapest Hotel“ (2014), în care a jucat acelaşi genial Ralph Fiennes.
 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies