marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ralph Fiennes revine în forță în thrillerul „The Menu“

Un thriller psihotic de 3 stele Michelin, din a cărui rețetă fac parte și Anya Taylor-Joy și Nicholas Hoult.

Ralph Fiennes revine în forță în thrillerul The Menu
E o adevărată plăcere să-l revezi pe Ralph Fiennes revenind la „delicatețurile“ cinematografice, pentru care uzează de forță psihanalitică, intransigență și chiar sadism, pentru a compune un personaj ieșit din comun, dar absolut savuros. Iar dacă din „meniu“ face parte și revelația momentului, Anya Taylor-Joy, rezultatul n-are cum să nu fie unul delicious.
 
De gustibus, ar spune unii, căci „The Menu“, regizat de către Mark Mylod („Marele Alb“) are pasaje excentrice și de groază, dar și accente comice, servite ca antreuri la scenele șocante.
 
Prezentând cel mai rău scenariu care poate avea loc în timpul unei întâlniri, „Meniul“ se concentrează pe cuplul bogat, dar aparent lipsit de iubire, Margot (Anya Taylor-Joy) și Tyler (Nicholas Hoult). În încercarea de a-și „condimenta” relația, cei doi obțin o rezervare mult râvnită la un restaurant exclusivist, situat pe o insulă îndepărtată.

 


Pe măsură ce tensiunea crește, mesenii devin, fără să vrea, degustători pentru alimente cu aspect deosebit de ciudat. Ceea ce a început ca un restaurant rafinat pare în curând un cult, cu chef Slowick (Ralph Fiennes) liderul unei echipe de bucătari care strigă „Da, chef!“ într-un mod posedat.
 
Filmul va avea premiera la cinema din 18 noiembrie 2022.
 
FOTO: pagina oficială

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies