marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anya Taylor-Joy și Olivia Cooke sunt două adolescente rebele și Bine-crescute

Două fete tinere se aliază și pun la cale un plan pentru a-și rezolva ambele probleme - indiferent de costuri.

Anya Taylor-Joy și Olivia Cooke sunt două adolescente rebele și Bine-crescute
Două prietene din copilărie, Lily și Amanda, se revăd în orașul Connecticut, după mulți ani. Lily (Anya Taylor-Joy) s-a transformat într-o adolescentă strălucită, din clasa superioară, cu o școală internat pe foaia matricolă și un stagiu râvnit pe CV-ul ei. Amanda (Olivia Cooke) a dezvoltat o inteligență ascuțită și o atitudine deosebită, dar toate în procesul de a deveni exclusă social. 
 
Deși inițial par să nu se înțeleagă și să se deteste chiar, cele două reușesc să ajungă la un numitor comun, atunci când ies la iveală cele mai distrugătoare tendințe ale lor.


 
Lily locuiește cu mama ei, Cynthia, și cu tatăl ei vitreg, Mark (Paul Sparks), pe care îl urăște. Într-o seară, Amanda o întreabă pe Lily dacă s-a gândit vreodată să-l ucidă pe Mark, ceea ce o supără pe Lily. Cu toate acestea, tensiunile izbucnesc între Lily și Mark atunci când acesta o înscrie la un internat pentru fete cu probleme de comportament. 
 
După ce îl vede cum o mustră pe Cynthia, Lily se răzgândește și o sună pe Amanda cu privire la ideea de a-l ucide. Ea îi propune Amandei să comită crima, deoarece Amanda nu s-ar simți vinovată – având o personalitate mai specială. Cu toate acestea, Amanda crede că ea ar fi imediat suspectat, având antecedente legate de cruzime față de animale. 



 

 
Într-un moment de criză, ele apelează la un traficant de droguri care să-l ucidă pe Mark în timp ce cele două fete sunt plecate din oraș. Numai că nici acesta nu-și duce misiunea la capăt…
 
Într-o seară, Lily îi pune Amandei un drog într-o băutura Amandei, cu scopul de a-l înjunghia mortal pe Mark și a-i înscena totul Amandei. Aflând de plan, Amanda își bea de bunăvoie băutura…


 

Filmul „Bine-crescute”/„Thoroughbreds” (2017) este difuzat la Pro Cinema duminică seara de la ora 00:15.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies