marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

King Kong, revenirea unui clasic cu Naomi Watts, Andrien Brody și Jack Black

Filmul lui Peter Jackson a marcat al doilea remake live-action al clasicului din 1933 și, spre deosebire de remake-ul din 1976, a păstrat decorul din 1933 și multe dintre aceleași personaje din original.

King Kong, revenirea unui clasic cu Naomi Watts, Andrien Brody și Jack Black
Ultimul dintr-o specie de primate uriașe numite Megaprimatus kong, care locuiau pe insula izolată Skull Island, Kong era obiectul adorării de către tribul uman abandonat care încă mai locuia în ruinele unei civilizații cândva mărețe de pe insulă. Kong ducea o existență solitară și singuratică pe insulă, confruntat cu o multitudine de alte bestii preistorice colosale, mult mai violente decât el. 
 
Când o echipă de filmare a ajuns pe Insula Craniului în 1933, la bordul vaporului cu aburi Venture, băștinașii au capturat-o pe Ann Darrow (Naomi Watts), protagonista echipei, și au oferit-o ca sacrificiu lui Kong. Kong a acceptat ofranda și a dus-o pe Ann cu el în junglă, fiind urmărit de scenaristul Jack Driscoll (Adrien Brody) și de restul echipei. 



 

 
Inițial speriată de maimuța uriașă, Ann a profitat de o ocazie pentru a scăpa, dar a fost amenințată de un Foetodon și apoi de o familie de Vastatosaurus rex. Kong a venit în ajutorul lui Ann, ducând o luptă istovitoare împotriva celor trei V-Rex, în timp ce încerca să o țină pe Ann departe de ghearele lor. Kong a reușit să îi ucidă pe toți trei, iar Ann a ajuns în cele din urmă să simpatizeze cu Kong și i-a permis să o ia în bârlogul său din munte. 
 
Acolo a fost atacat de o turmă de Terapusmordax, oferindu-i lui Jack ocazia de a o salva și de a se întoarce cu Ann înapoi în satul natal. Regizorul Carl Denham (Jack Black) nu avea intenția de a pleca cu mâna goală și l-a momit pe Kong să pătrundă în sat, după care l-a amețit cu bombe fumigene. 



 

 
Denham l-a adus pe Kong înapoi la New York ca piesă centrală pentru un spectacol pe Broadway, dar maimuța s-a eliberat din legăturile de oțel cromat într-o furie înflăcărată, apoi și-a făcut drum prin Manhattan înainte ca Ann să vină la el în Central Park și să-l calmeze.
 
Când armata a sosit pentru a-l ucide, Kong a dus-o pe Ann în vârful Empire State Building, unde a fost încolțit de mai multe avioane.Î nainte de a lua riposta, Kong a lăsat-o pe Ann jos și s-a luptat cu avioanele cu toată puterea sa. Focul mitralierelor a fost prea mult pentru Kong, care a cedat rănilor sale și a căzut de pe zgârie-nori, spre marea durere a lui Ann.



 

 
Filmul „King Kong” (2005) este difuzat la Pro Cinema duminică seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 02:00.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies