marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ar putut fi unul dintre cele mai sexy cupluri de la Hollywood: cu ce vedeta a avut Jared Leto o relatie pasagera inainte de a deveni celebru

Jared Leto este unul dintre cei mai celebri actori de la Hollywood ai momentului, dar si un star cu priza la femei. Inainte de a fi celebru, starul a avut o relatie pasagera cu vedeta de top de la Hollywood astazi.

Ar putut fi unul dintre cele mai sexy cupluri de la Hollywood: cu ce vedeta a avut Jared Leto o relatie pasagera inainte de a deveni celebru

Jared Leto, actor premiat cu Oscar si solistul trupei Thirty Seconds To Mars si Giuliana Rancic, vedeta postului E! si invitata permanenta a emisiunii Fashion Police.

 


Conform Daily Mail, Jared Leto si fratele lui, Shannon Leto au iesit la o intalnire dubla cu Giuliana Rancic si sora acesteia cu multi ani in urma, inaintea ca aceasta sa se casatoreasca sau sa devina celebra.  Fratele lui Leto, Shannon avea o relatie cu sora Giulianei Rancic, asa ca cei doi au iesit la intalniri duble de cateva ori.

Leto si Rancic au iesit impreuna de cateva ori, dar nu s-a materializat nimic intre ei. "Asta s-a intamplat cu mult timp inainte ca Giuliana sa intre in televiziune. Nu cred ca au avut ceva serios, dar acum, cine nu s-ar lauda ca a iesit cu Jared Leto" a spus o sursa apropiata vedetei pentru Daily Mail.
 



Jared Leto
si-a inceput cariera in showbiz lucrand ca actor si a colaborat cu cativa regizori de exceptie, insa a preferat sa isi dedice timpul trupei sale de rock, 30 Seconds To Mars, cu care are un succes fenomenal. Astfel, el a lucrat cu David Fincher la filmele "Fight Club" si "Panic Room", insa a devenit cu adevarat celebru dupa ce a lucrat cu Darren Aronofsky la impresionantul "Requiem for a Dream".

 


In 2014 a revenit in lumea filmului dupa o pauza de 5 ani si a castigat Oscarul pentru cel mai bun actor in rol secundar in "Dallas Buyers Club", iar in 2016 il vom vedea oferind propria verisune a Jokerului in filmul "Suicide Squad" ce reuneste eroi negativi din universul benzilor desenate DC Comics. Actorul a trecut printr-o noua schimbare radicala de look, dupa ce s-a tuns, a renuntat la barba, si-a tuns sprancenele si s-a vopsit blond platinat.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies