marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jared Leto continua transformarea pentru rolul Jokerului cu o noua etapa: actorul s-a vopsit blond platinat. Cum au reactionat fanii cand l-au vazut asa

Jared Leto demonstreaza inca o data ca nu se teme de transformarile fizice radicale. In ultima saptamana, Leto a renuntat la parul superb, vopsit in stil "ombre", a renuntat si la barba, iar acum s-a vopsit blond, look pe care l-a afisat cu nonsalanta la Paris Fashion Week.

Jared Leto continua transformarea pentru rolul Jokerului cu o noua etapa: actorul s-a vopsit blond platinat. Cum au reactionat fanii cand l-au vazut asa

Jared Leto si-a surprins din nou fanii, cu a doua etapa din transformarea sa de look pentru urmatorul lui film, "Suicide Squad". Starul de 42 de ani a apartu vopsit blond la Paris Fashion Week, iar pozele cu el au facut senzatie pe internet.

 

Actorul insusi a postat pe Instagram si Facebook o imagine cu noul lui look, iar fanii au reactionat imediat. "Arati ca Karl Lagerfeld". "Ador acest look", "Oh, asa va arata Jokerul? Abia astept sa te vad si respect pasul pe care l-ai facut" sunt cateva dintre comentariile fanilor. Acestia s-au distrat si pe asemanarea de look dintre el si Kim Kardashian, care a aparut la acelasi eveniment vopsita in aceeasi nuanta ca Leto. 

 

 

 


Asa cum era de asteptat, schimbarea de look  a impartit fanii in doua, unii fiind dezamagiti de aspectul sau fizic actual, iar altii sunt nemultumiti ca Jokerul va fi blond. Cu toate astea, stim din benzile desenate ca Jokerul are parul verde, asa ca va mai urma inca o modificare de look, cat de curand. 

 

 

 

David Ayer, regizorul filmului cu super-eroi a fost primul care le-a tinut pe fane la curent cu transformarea spectaculoasa si le-a aratat imagini din timpul interventiei la coafor, dar si cu rezultatul final.

 

 

 

 

Suicide Squad este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2016. Initial, Tom Hardy urma sa joace rolul principal, dar a renuntat din cauza programului incarcat. Astfel, Joel Kinnamn il va juca Rick Flagg, in rolul principal. El este liderul grupului alcatuit din inamicii lui Batman - Joker (Jared Leto), Deadshot (Will Smith) si Harley Quinn (Margot Robbie)si Boomerang (Jay Courtney) sau Enchantress (Cara Delevigne). Conform presei, motivul pentru care a renuntat la proiect este programul incarcat, iar filmarile s-ar suprapune cu cele pentru The Revenant, in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, si cu Leonardo DiCaprio in distributie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies