marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformarea spectaculoasa prin care a trecut Jared Leto: actorul a renuntat la celebrul sau look pentru rolul din Suicide Squad. Cum  arata in rolul Jokerului

Dupa 3 ani in care a cucerit milioane de fane cu look-ul sau "hombre", Jared Leto a renuntat la celebrele plete si barba si si-a schimbat complet look-ul. Actorul a decis sa faca acest lucru pentru viitorul sau film, Suicide Squad, in care il joaca pe Joker.

Transformarea spectaculoasa prin care a trecut Jared Leto: actorul a renuntat la celebrul sau look pentru rolul din Suicide Squad. Cum arata in rolul Jokerului

GALERIE FOTO Schimbarile de look prin care a trecut Jared Leto in ultimii ani

 

Jared Leto si-a tinut fanele cu sufletul la gura timp de cateva luni, in care a facut teasing cu noul lui look. Actorul a decis sa isi taie parul lung si superb, renuntand la celebra coafura "hombre" si la barba.

 

Pletele ombre si barba stufoasa au fost considerate extrem de sexy de fane, care au avut parte de o surpriza de proportii. Recent, starul premiat cu Oscar pentru rolul secundar din "Dallas Buyers Club" a suferit o schimbare de look majora. Pregatit sa inceapa filmarile pentru cel mai recent rol, cel al Joker-ului din "The Suicide Squad", Jared a renuntat la suvitele lungi si la barba si a impresionat cu aspectul lui sexy.
 

 

David Ayer, regizorul filmului a fost cel care le-a tinut pe fane la curent cu transformarea spectaculoasa si le-a aratat imagini din timpul interventiei la coafor, dar si cu rezultatul final. Mai nou, Jared are par scurt si este barbierit, iar look-ul il prinde de minune.

 

Suicide Squad este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2016. Initial, Tom Hardy urma sa joace rolul principal, dar a renuntat din cauza programului incarcat. Astfel, Joel Kinnamn il va juca Rick Flagg, in rolul principal. El este liderul grupului alcatuit din inamicii lui Batman - Joker (Jared Leto), Deadshot (Will Smith) si Harley Quinn (Margot Robbie)si Boomerang (Jay Courtney) sau Enchantress (Cara Delevigne). Conform presei, motivul pentru care a renuntat la proiect este programul incarcat, iar filmarile s-ar suprapune cu cele pentru The Revenant, in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, si cu Leonardo DiCaprio in distributie.



Will Smith, Margot Robbie si Jared Leto sunt primele nume confirmate pentru filmul cu eroii din benzile desenate, anunta Hollywood Reporter. Pe langa distributia de vis, fanii vor avea si o surpriza de proportii: Jared Leto, premiat cu Oscar in 2014 pentru rolul secundar din "Dallas Buyers Club", il va juca pe celebrul The Joker. Astfel, Leto este primul actor care joaca acest erou negativ, de la Heath Ledger incoace.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies