marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Are doar 14 ani, dar a ajuns celebra cu doua dintre cele mai mari filme din toate timpurile. Ce planuri are actrita Mackenzie Foy dupa succesul din "Interstellar"

Frumusica Mackenzie Foy s-a facut remarcata imediat in "Interstellar", unde joaca versiunea tanara a fiicei lui Matthew McConaughey. Insa, poate ca o parte dintre fani o recunosteau, dar nu stiau de unde. Inainte de a colabora cu regizorul Christopher Nolan, Mackenzie Foy a avut un rol central in ultimul film din saga Twilight, "Breaking Dawn - Part 2".

Are doar 14 ani, dar a ajuns celebra cu doua dintre cele mai mari filme din toate timpurile. Ce planuri are actrita Mackenzie Foy dupa succesul din Interstellar

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO

 

In ultimii doi ani, Mackenzie Foy, in varsta de 14 de ani, a reusit sa lucreze la cateva dintre cele mai populare filme din istorie. Dupa "Breaking Dawn - Part 2", filmul care a incheiat seria Twilight, ea a jucat in horror-ul "The Conjuring", iar in acest an a jucat alaturi de Matthew McConaughey si a lucrat cu Christopher Nolan.

 



Desi este la o varsta frageda, visurile ei sunt mari. Intr-un interviu acordat revistei W, tanara actrita  a povestit putin despre planurile de viitor. "Vreau sa studiez filmul, sa invat despre fiecare departament. Apoi, mi-ar placea sa invat regie" a spus actrita. Aceasta s-a declarat incantata de faptul ca a avut ocazia sa-l cunoasca pe "domnul Matthew McConaughey". "Am fost extrem de fericita ca l-am cunoscut pe domnul McConaughey. Doar urmarindu-l, am reusit sa ma simt mai in largul meu. Este un om extraordinar".

 

 

Desi nu are nicio scena cu Jessica Chastain, cea care joaca versiunea lui Murphy la maturitate, cele doua au petrecut timp impreuna in pauza dintre filmari. Ne-am concentrat pe gesturi, pe mimica, sa fim la fel de reale cum e si Matthew McConaughey". Insa, sa joace rolul fiicei unui star celebru nu e ceva nou. Inainte de "Interstellar", ea a jucat in rolul Renesmee, fetia lui Bella (Kristen Stewart) si Edward Cullen (Robert Pattinson), jumatate om, jumatate vampir.  Culmea, din acel proiect, ea a ramas cel mai impresionata de regizorul Bill Condon. 


 

 

 

"Sa lucrez cu Bill Condon a fost o placere. De fapt, acea experienta m-a convins sa vreau sa devin regizoare" a spus micuta Mackenzie. In aceasta perioada, o puteti vedea pe Mackenzie Foy in "Interstellar", cel mai ambitios film din cariera lui Christopher Nolan.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies