marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Armie Hammer se face spion: starul din The Lone Ranger va juca alaturi de Tom Cruise in urmatorul film regizat de Guy Ritchie

Tom Cruise si Armie Hammer vor forma echipa din ecranizarea iubitului serial de televiziune american The Man from U.N.C.L.E. Filmul va fi regizat de Guy Ritchie si va fi bazat pe povestea a doi spioni care lupta importiva organizatiei T.H.R.U.S.H.

Armie Hammer se face spion: starul din The Lone Ranger va juca alaturi de Tom Cruise in urmatorul film regizat de Guy Ritchie

Filmul trebuia sa fie initial regizat de Steven Soderbergh, in rolul principal fiind George Clooney. Din pacate, actorul a fost nevoit sa se retraga din cauza unor leziuni suferite la nivelul coloanei vertebrale, iar Soderbergh nu a vrut sa creeze un film cu un buget de doar 60 de milioane de dolari, atat cat au oferit producatorii. Filmarile ar fi inceput in martie 2012, dar proiectul a tot fost amanat pana Guy Ritchie a decis ca poate face fata provocarii.


The Man from U.N.C.L.E. a fost un serial foarte cunoscut in Statele Unite ale Americii si a dat nastere mai multor continuari si filme. Seria a fost lansata in anul 1964 si s-a incheiat in 1968, timp in care a castigat 7 premii Emmy, 5 Globuri de Aur si un Grammy pentru coloana sonora.


Dupa ce Guy Ritchie a fost de acord sa regizeze varianta pentru marele ecran, mai multe nume au fost sugerate pentru rolurile principale, printre care Joseph Gordon-Levitt, Ryan Gosling, Channing Tatum, Alexander Skarsgård, Ewan McGregor, Robert Pattinson, Matt Damon, Christian Bale, Michael Fassbender si Bradley Cooper, dar pana la urma a fost ales Tom Cruise. Acesta il va interpreta pe Napoleon Solo, un personaj care a fost creat drept o versiune mai amuzanta si relaxata a lui James Bond. Rolul din serial a fost jucat de Robert Vaughn. Cruise a mai jucat rolul unui spion in seria Mission Impossible, fiind laudat pentru interpretarea sa.

 


Conform Deadline, Armie Hammer va juca rolul lui Illya Kuryaki, un spion rus care lucreaza alaturi de americani pentru binele omenirii. In serialul original, Illya era jucat de actorul scotian David McCallum. Numele personajelor principale ar putea suferi cateva schimbari, dar acesta este doar un zvon momentan.

Armie Hammer a dat lovitura dupa ce a fost distribuit in The Social Network, unde a jucat dublu rol, al gemenilor de la care s-a inspirat Mark Zuckerberg cand a creat Facebook. Urmatorul sau film se lanseaza in aceasta vara, super productia The Lone Ranger, in care joaca alaturi de Johhny Depp.


Inca nu exista detalii despre cand vor incepe filmarile sau daca se vor produce schimbari la nivelul scenariului scris de Scott Z. Burns. De asemenea, nici nu se stie daca bugetul va fi marit sau daca Ritchie trebuie sa se descurce doar cu cele 60 de milioane de dolari pentru a recrea atmosfera anilor ’60 din timpul Razboiului Rece.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies