marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oblivion a devenit unul dintre cele mai profitabile filme din cariera lui Tom Cruise

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuti actori din intreaga lume si a reusit sa joace in numeroase pelicule profitabile. Oblivion nu este o exceptie din moment ce a strans peste 149 de milioane de dolari in mai putin de o saptamana de la lansare.

Oblivion a devenit unul dintre cele mai profitabile filme din cariera lui Tom Cruise

Desi  a primit critici mixte, Oblivion a reusit sa convinga publicul american si a ajuns pe primul loc in topuri.  Mai mult, incasarile din primul weekend sunt in valoare de 32.8 milioane de dolari, fiind cea de-a 5-a cea mai buna lansare din cariera lui Cruise, scriu cei de la The Guardian. Oblivion e intrecut doar de War of the Worlds (2005) cu 64.9 milioane de dolari si primele trei filme din seria Mission Impossible: MI1 – 45.5 milioane, MI2 – 57.8 milioane, MI3 – 47.7 milioane.

Oblivion
este un film science fiction regizat Joseph Kosinski iar intreaga actiune are loc in anul 2077. Dupa atacul unor extraterestrii,  Terra sufera schimbari permanente, iar unul dintre ultimii oameni de pe planeta este Jack Harper (Tom Cruise). Acesta trebuie sa extraga ultimele resurse ale Pamantului pentru o noua colonie de oameni de pe Titan, dar afla in curand ca nu totul este asa cum pare si descopera ca amintirile lui ascund un secret infiorator.

 

 


Distributia filmului ii include si pe Morgan Freeman, Olga Kurylenko si Melissa Leo. Majoritatea criticilor aduse filmului au fost din povestii prea putin dezvoltate, in ciuda realizarii unor imagini incredibile. Data originala pentru lansarea filmului a fost 10 iulie 2013, dar producatorii au decis ca premiera sa aiba loc pe 19 aprilie, la exact doua saptamani de la lansarea Jurassic Park 3D. Kosinski a declarat ca Oblivion este un omagiu adus filmelor science fiction care au dominat perioada anilor ’70.

Acesta nu este primul film science fiction al lui Tom Cruise, dar este printre cele mai profitabile. Cunoscut in principal pentru filmele de actiune, el a reusit sa isi incante fanii si in War of the Worlds si Minority Report (2002).

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies