marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold ar putea avea unul dintre cele mai scumpe divorturi din istorie: 400 de milioane de dolari!

Terminator Arnold Schwarzenegger s-ar putea alege cu unul dintre cele mai scumpe divorturi din istorie!

Arnold ar putea avea unul dintre cele mai scumpe divorturi din istorie: 400 de milioane de dolari!

Actorul de 63 de ani care a luat-o pe urmele lui Mel Gibson  dupa ce a reusit sa-si arunce in aer cariera si viata privata intr-o luna ar putea ceda pana la 400 de milioane de dolari catre Maria Shriver in urma divortului.


LA Times scrie ca divortul de Shriver l-ar putea costa pe fostul guvernator al Californiei de la 200 la 400 de milioane de dolari chiar daca exista un contract prenuptial. Maria Shriver a angajat unul dintre cei mai buni avocati pentru a-si rezolva despartirea de Schwarzenegger.


Arnold a anuntat acum 2 saptamani capatul relatiei cu femeia cu care a fost casatorit 25 de ani dupa ce au iesit la suprafata aventurile sale cu o angajata a familiei cu care a facut si un copil din flori. Se pare ca nu este singurul, actorul care si-a inghetat toate proiectele cinematografice in care era anuntat, ar mai avea inca doi copii ilegitimi, mai scriu tabloidele americane.


Ultimul mare scandal incheiat cu un divort a fost cel al lui Tiger Woods care a fost obligat sa-i dea fostei neveste 100 de milioane de dolari.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies