marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Micul Conan! Fiul ilegitim al lui Arnold Schwarzenegger face senzatie in SUA: ar putea ajunge in filme!

Isterie generala in presa de peste ocean dupa ce ziaristii au descoperit-o pe femeia cu care "Terminatorul" Arnold Schwarzenegger a avut o aventura acum 14 ani si pe copilul ilegitim al acestuia.

Micul Conan! Fiul ilegitim al lui Arnold Schwarzenegger face senzatie in SUA: ar putea ajunge in filme!

Christopher ( 14 ani) , copilul pe care Arnold l-a facut cu o membra a staffului sau - Mildred Baena arata ca un Conan mai tanar scriu ziarele de scandal - aluzie la rolul jucat de Arnold in anii 80.

O poza postata de pusti pe My Space face senzatie in America. "Seamana atat de bine cu el incat sunt zvonuri ca ar putea fi contactat de producatori de la Hollywood pentru filme" au scris cei de la Daily Mail.
 

Intre timp pentru actorul de 63 de ani problemele si scandalurile continua. Fiul sau, Patrick, de 17 ani, rezultat din casnicia de 25 de ani cu Maria Shriver si-a schimbat pe pagina de Twitter numele din Schwarzenegger in Shriver.

Arnold este respins de fiul sau  - au titrat tabloidele americane cu toate ca acesta a anuntat intr-un mesaj ca desi se simte deprimat isi iubeste in continuare familia.

Angajata lui Arnold Schwarzenegger, mama copilului sau din flori, a amenintat ca face publice toate amanuntele picante ale relatiei lor, dupa ce acesta a “terminat” contractul cu femeia.

Mildred Patricia Baena, acum in varsta de 50 de ani, a povestit ca a ramas insarcinata pe cand lucra ca menajera in casa guvernatorului, iar acesta din urma nu a negat. Ceea ce a dus, pana la urma, la divortul lui Schwarzenegger de Maria Shriver.

Intreaga tarasenie a iesit la iveala dupa o investigatie a jurnalistilor de la RadarOnline si Star Magazine. “Mildred s-a suparat foarte rau cand a aflat ca tatal copilului ei de 14 ani a decis sa o concedieze dupa doua decenii de daruire. A fost ca explozia unei bombe nucleare intre ea si Arnold”, a spus unul dintre apropiatii angajatei.

Mildred nu a iesit la pensie… a lucrat pentru Arnold si pentru Maria pana acum o luna. Dar, pe nepusa masa, a fost anuntata ca nu mai este loc si pentru ea. A fost o lovitura dura”, a mai povestit sursa celor de la RadarOnline.

Baena a ramas insarcinata exact in acelasi timp ca Maria Shriver si cele doua femei se vedeau in fiecare zi. Toata lumea a crezut ca tatal copilului este sotul femeii, cel care l-a si recunoscut si l-a intretinut financiar, de altfel. Ulterior, cei doi au divortat.

Mildred Patricia Baena si fiul ilegitim al lui Arnold!

Sursa foto: Splash

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies