marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Australian Beauty: Hugh Jackman si Russell Crowe, rivali doar pe marile ecrane. Cum l-a ajutat Gladiatorul pe Wolverine sa obtina rolurile care l-au facut celebru pe plan mondial

Hugh Jackman si Russell Crowe sunt doi dintre cei mai iubiti actori australieni. Fanii din intreaga lume vor avea ocazia sa ii vada jucand impreuna in acelasi film in Les Miserables/Mizerabilii, o productie cu mari sanse la Oscauri in 2013 si care schimba regulile unui musical. Jackman a dezvaluit pentru prima data cum l-a ajutat Russell Crowe sa obtina rolul Wolverine, care l-a pus pe lista celor mai populari actori din lume.

Australian Beauty: Hugh Jackman si Russell Crowe, rivali doar pe marile ecrane. Cum l-a ajutat Gladiatorul pe Wolverine sa obtina rolurile care l-au facut celebru pe plan mondial

Hugh Jackman a dezvaluit ca Russell Crowe a fost prima optiune pentru rolul lui Wolverine din X-Men. Pana la urma, rolul i-a revenit lui Hugh Jackman si l-a propulsat in randul celor mai celebri actori de pe planeta.

 

"Russell mi-a oferit sfaturi importante in momente cheie din viata mea. Lui ii datorez doua dintre cele mai mari roluri din cariera mea: el le-a refuzat, insa mi-a sugerat sa le accept eu. Primul a fost Wolverine, Bryan Singer si-l dorea pe Russell prima data. Apoi, a fost rolul din  Australia, care tot la mine a ajuns" a spus actorul pentru Entertainment Weekly.

 

 

 

 

 

 

Daca in Mizerabilii, cei doi sunt rivali, in viata reala Jackman si Crowe sunt foarte buni prieteni, iar colaborarea pe plan profesional ii ajuta pe amandoi sa invete lucruri noi: "Nu exista rivalitate intre noi. Suntem rivali doar pe marile ecrane, in Mizerabilii, pentru ca asta este natura personajelor noastre. Tocmai asta a fost provocarea, trebuia sa fie dura infuntarea noastra, care sta la baza intregii povesti." a mai spus Jackman.  "Noi ne stim de multi ani si suntem foarte buni prieteni. Este inteligent si incredibil de generos." a adaugat Jackman.

 

Mizerabilii a fost vazut pentru prima data in cadrul unei proiectii restranse in New York, iar cinefiilii prezenti au fost coplesiti de pelicula regizata de Tom Hooper. Reactiile au fost mai mult decat pozitive, iar presa straina scrie ca Hugh Jackman si Anne Hathaway merita macar cate o nominalizare la Oscar.
 

 

Tom Hooper, castigator al Oscarului in 2011 pentru Discursul Regelui, pregateste un musical de zile mari cu o distributie impresionanta. Mizerabilii - drama musical produsa de Working Title Films si Universal Studio va urmari firul epic al evenimentelor din romanul lui Victor Hugo: fostul ocnas Jean Valjean( Hugh Jackman) condamnat la inchisoare pentru ca a furat o paine evadeaza si isi construieste o viata consumata de fuga de inspectorul Javert (Russell Crowe) obsedat de capturarea sa. Cei doi se vor confrunta in timpul revolutiei din Paris in 1832.

 

Hugh Jackman si Russell Crowe sunt si doi dintre cei mai ocupati actori ai momentului. Primul filmeaza in aceste momente la The Wolverine, care se va lansa in 2013, iar Russell Crowe filmeaza la Noah, productia ambitioasa a lui Darren Aronofsky, dar si la Winter's Tale, in care joaca alaturi de Colin Farrell. Actorul austrlian a aparut pe platouri cu o cicatrice pe fata, dupa ce in urma cu cateva saptamani, soca pe toata lumea cu barba sa impunatoare la filmarile pentru Noah. In Winter's Tale, Russell Crowe joaca rolul unui mafiot, alaturi de Matt Bomer, Colin Farrell, Will Smith, Jennifer Connelly.

 

 

 

 

Les Miserables/Mizerabilii se va lansa si in Romania, incepand cu 13 ianuarie 2013.


 

 

Sursa foto: Getty/Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies