marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Hathaway, laudata de presedintele Barack Obama pentru rolul Catwoman: Este cel mai bun lucru pe care l-am remarcat in The Dark Knight Rises

Presedintele american Barack Obama este un admirator declarat al actritei Anne Hathaway, pe care o considera "cel mai bun lucru" pe care l-a remarcat in filmul Cavalerul negru: Legenda renaste/ The Dark Knight Rises.

Anne Hathaway, laudata de presedintele Barack Obama pentru rolul Catwoman: Este cel mai bun lucru pe care l-am remarcat in The Dark Knight Rises

 

Presedintele american a vorbit despre acest film cu ocazia unei petreceri private, care a fost organizata sub forma unei actiuni de strangere de fonduri pentru campania sa prezidentiala, luni, la vila din Connecticut a producatorului de film Harvey Weinstein, informeaza contactmusic.com.


Obama a spus ca Anne Hathaway a fost "spectaculoasa" in acest film. "Am avut sansa sa vad cel mai recent film din seria «Batman» si ea este cel mai bun lucru pe care l-am remarcat in film. Asta este doar parerea mea", a spus Barack Obama.
 


Anne Hathaway, care a ras la gluma facuta de Obama, a fost una dintre gazdele acelei petreceri, alaturi de Joanne Woodward, Aaron Sorkin si Harvey Weinstein.

La aceasta petrecere - unde meniul a costat 35.800 de dolari - au mai fost prezenti Jerry Springer si editorul-sef al revistei americane Vogue, Anna Wintour.

Actrita americana Anne Hathaway a fost apreciata de critici si de public pentru rolul din "Rachel se marita/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizata, in 2009, la Oscar. Actrita a jucat, de asemenea, in "Diavolul se imbraca de la Prada" si in "Brokeback Mountain".
 

 

Actrita a putut fi vazuta pe marile ecrane in 2010 in filmul "Dragoste si alte dependente/ Love and Other Drugs", in care joaca alaturi de Jake Gyllenhaal, dar si in animatia "Alice in Tara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, in care a jucat rolul Reginei Alba.


In 2011, actrita a asigurat vocea personajului Jewel din animatia de mare succes "Rio" si va putea fi vazuta in curand pe marile ecrane in rolul Fantine din filmul "Les Miserables", regizat de Tom Hooper.

 


Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto


Modifică setările cookies