marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Batman versus Superman a avut premiera in Londra, insa primele recenzii nu sunt deloc favorabile. De ce au fost dezamagiti criticii

Premiera londoneza a filmului "Batman v Superman" a avut loc marti seara fara interviuri pe covor rosu, din respect pentru victimele atentatelor de marti de la Bruxelles, relateaza Reuters.

Batman versus Superman a avut premiera in Londra, insa primele recenzii nu sunt deloc favorabile. De ce au fost dezamagiti criticii


"Inimile noastre se indreapta catre victimele recentelor atacuri teroriste, catre familiile lor si catre comunitatile afectate din intreaga lume. Mai degraba decat sa cedam in fata terorii, am decis sa ne alaturam fanilor filmului si sa nu amanam premiera londoneza a filmului 'Batman v Superman' din aceasta seara",
a precizat marti compania care a produs filmul, Warner Bros, intr-o declaratie, conform Agerpres.

Filmul, avandu-i in distributie pe Ben Affleck (Batman) si pe Henry Cavill (Superman), va fi lansat in cinematografele din intreaga lume in acest weekend. Duminica, filmul a avut premiera la New York. Potrivit previziunilor analistilor, pelicula ar urma sa obtina incasari de 300 de milioane in weekendul de deschidere. Insa, primele reactii ale criticilor nu sunt deloc favorabile. In acest moment, filmul detine un scor de 33% pe Rotten Tomatoes, cu 96 de recenzii negative si doar 47 pozitive.

 

 

"Ce e cel mai bun? Ben Affleck in Batsuit. Ce e cel mai rau? Lex Luthor al lui Jesse Eisenberg si cam primele doua ore din film" au scris cei de la The Standard.

"Acest film se concentreaza atat de mult sa pregateasca terenul pentru urmatorele parti din franciza, incat uita ca inainte de asta trebuie sa functioneze el" au scris cei de la Examiner.

"Desi sunt multe lucruri care nu functioneaza in Batman versus Superman, totusi, Ben Affleck se remarca inca o data ca un fin actor. I se potriveste costumul lui Batman, dar surprinde foarte bine perosnajul interiorizat Bruce Wayne" au scris Radio Times.

"Executivii studioului aproape ca au implorat presa sa nu dezvaluie detalii inainte de lansarea oficiala si chiar nu vreau sa va rapesc placerea de a descoperi singuri cat de plictisitor este acest film" a scris cunoscutul critic de la New York Times, A.O. Scott.

"Cel mai frustrant este faptul ca se ascunde un film bun in pelicula lui Zack Snyder, dar este foarte greu sa-l descoperi" a scris Comingsoon.net

 

 

 


Premiera londoneza a a filmului a avut loc cinematograful Odeon din Leicester Square, in prezenta actorilor Ben Affleck, Henry Cavill si a altor staruri din distributie, care au pozat si au oferit autografe sutelor de fani prezenti.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies